Akik Németországban élnek, hogy látják milyen a migrációs helyzet? Milyenek a muszlimok? Hogy élnek?
Berlin - Spandau-t 2015-ben, ha jól emlékszem, még maga Szijjártó szivárvány Péter is NO-GO zónának nyilvánitotta és a fél internet habzószájjal verte a nyálát Berlinért. No, azóta a családom nagyrésze kiköltözött és magam is rendszeresen töltök el rövidebb-hosszabb időt Spandau-ban, volt, hogy 3 hónapot kint voltam, igy az én és családom tapasztalatai alapján mondhatom, hogy maximum annyira érinti itt az embereket a muszlim közösség, hogy kicsivel több kebabos van, mint Budapesten.
Semennyivel nem veszélyesebb, semennyivel nem dúrvább itt élni, mint Budapesten, akárhol. Ami tavaly szilveszterkor volt -akkor is kint voltunk-, az meg szerintem magyar sajtótörténelmi kuriózum. Mindegyik NER média, azt hozta le, hogy égett a város, meg migráncsok randaliroztak mindenhol, holott, ami valójában történt, az az volt, hogy 3 év után a covid okozta lezárások feloldásával elöször engedélyezték a tüzijátékot és a szabadtéri bulikat. Ami pont annyi autónak ártott, mint egy 2006-os TV ostrtom Budapesten.
Hogy is szokták otthon mondani? A migráció itt nincs az emberek 10 legnagyobb problémája közt, még, úgy sem, hogy jelen van. De max annyira, mint otthon az akksi gyárak mellett.
2
Miről beszélsz ember mert Én németországról!
Frankfurtban voltam itt vannak az arabok:
5
Te tényleg ennyire sötét vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!