Ukrajna miért nem kezd béketárgyalásokat a háború befejezése érdekében?
5/ Nehéz ügy.Attól függ honnan nézzük. Ha 2014-től nézzük a folyamatokat, a háború ami kirobbant az a Tajmandan téri események hozadékaként alakult így.
Ha csak 2022-től nézzük akkor orosz agresszió történt.
Nézőpont kérdése.
2014-ben és 2015-ben az ukránok megpróbálták, ez már ki lett próbálva.
Erre 2022-ben az oroszok ismét megtámadták az ukránokat.
Mi a biztosíték, hogy 7-8 év múlva nem fogják az oroszok újra megtámadni Ukrajnát?
Mi?
Semmi. Abszolút semmi.
Nincs már megállj.
"ahogy az ukránok egy jelentős része is belefog abba, hogy "szabadok" lehessenek."
Hát igen... 1956-ben a magyarok is jó nagy felelőtlenek voltak, hogy a Moszkva (Kreml) által irányított Szovjetunió ellen lázadtak fel.
14, én azt hiszem, hogy, ha lenne bármi bizonyitékotok, arra, hogy Ukrajna megtámadott volna titeket, akkor az bizonyitva lenne.
De mivel még ti sem tudtatok erre vonatkozó bizonyitékot felmutatni, igy én Ukrajnának hiszek, és nem nektek.
Nem kell a donbasszi régióba elmenni,azt is láthattuk az elmúlt években amit a Kárpátaljai magyarokkal tettek.
Most meg jó lenne,ha Orbán mellettük leszavazna,hogy beléphessenek az Únióba.Nyalnak néha (egyszer),de általában inkább rúgnak minket.
17 neked elhiszem, hogy ismered az oroszokat.
én nem.
Egyébként nem kellett volna semmi mást tenni az ukránoknak,mint normális kapcsolatokat tartani az oroszokkal.
Hagyták magukat felheccelni a nyugat által,és ez lett a vége.Azért az orosz sem teljesen hülye.
Talán már a "spajzba" kellene nekik a NATO-t beengedniük,hiszen az amik már ott vannak.
Ahogy a "Tizedes meg a többiekben" mondták:"az oroszok már a spajzban vannak",csak az elmúlt 30 évben az amerikaiakal cseréltek szerepet,akik még az egykori NSZK-ból is elfelejtettek kivonulni.Annyira félnek szegények a mai napig Német Egységtől is.
Az oroszok már régen ( 30 éve)kivonultak az egykor NDK-ból. Érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!