Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Egyetértesz azzal, hogy...

Egyetértesz azzal, hogy Ukrajnának most kellene reális békét kötnie, amíg még viszonylag jó alkupozícióban van?

Figyelt kérdés

„A rendelkezésre álló források tekintetében csődben vagyunk. Ha a helyzet nem változik, akkor december után Putyin valószínűleg nemcsak megszilárdítja azt, amit már elfoglalt, hanem új területeket is meghódíthat, melyek felülmúlják az eddigieket a háború kezdete óta" – mondta a lapnak a tanácsadó.

[link]

2023. dec. 6. 11:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 anonim ***** válasza:
29%
lehetnél hű a nevedhez és elrepülsz ahelyett hogy ennyi hülyeséget írsz
2023. dec. 9. 08:58
 42/86 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Alex Fly

A belpolitikai problémák között is szint és minőségbeli fokozatok voltak, Ukrajnában kapásból sikerült eljutni a nyílt polgárháborúig.

[link]

Gondolom Jugoszláviában is csak egyszeri bepolitikai problémák voltak, nem polgárháború ?

Az egyezményeknek van egy jogtárgya, amire épp irányul, XY terület, és van a jogalanya, aki végrehajtja.

Ha hiányzik / megszűnt a jogalany, akkor mégis mi van ???

2023. dec. 9. 14:11
 43/86 Alex Fly ***** válasza:
0%

@42: mi szűnt meg? Ukrajna? Vagy Oroszország?

Attól, hogy Putyin nyíltan megszegte a rá vonatkozó kötelezettségeket, még nem tette érvénytelenné a Memorandumot. Ez nem úgy működik, hogy kijelentem hogy innentől engem nem érdekel amit aláírtam és akkor már olyan, mint ha nem is lenne...

2023. dec. 9. 15:16
 44/86 anonim ***** válasza:
100%

ukrajna meg okot adott a megszegésre.

ez már egy trolltól is sok ez az ukrán aktivizmus.

2023. dec. 9. 15:26
 45/86 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Alex Fly

Az adott ország népe öli egymást, a kormány az meg bukott, akkor kire vonatkozzék az egyezmény

A Failed State kifejezés mond neked valamit ?

2023. dec. 9. 15:58
 46/86 Alex Fly ***** válasza:
0%
Az adott ország népe nem öli egymást. Vagy szerinted ha egy országban jelen van a terrorizmus, akkor azzal szemben már nem kell betartani a szerződéseket? A vlogikád szerint akkor már pár hete nem létezik Izrael sem...
2023. dec. 9. 16:20
 47/86 anonim ***** válasza:
100%
Volt már videó arról hogy a dezertáló katonákat lelőtték, szóval te tévedsz
2023. dec. 9. 16:22
 48/86 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Alex Fly, szerinted mégis mi volt 2014 - 2022 között Kelet-Ukrajnában ?

Hógolyókkal dobálóztak, meg csúzlikkal játszadoztak ?

Linkelhetek és linkeltem is BBCt, én ezt a görcsös tagadást nem érthetem, amit fullba tolsz.

2023. dec. 9. 16:24
 49/86 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%
Ukrajnában a Kormány hagyta hallgatólagosan virágozni az Azovot, az Ajdart, a Krákent, a Szicset, a Jobb Szektort, és még csecseneket is toborzott, mi ez, ha nem terrorizmus támogatása ?
2023. dec. 9. 16:26
 50/86 Alex Fly ***** válasza:
0%

@47: Hát ez egy ilyen szakma: a dezertáló katonákat kvázi mindenhol le szokták lőni...

@48: senki nem tagadta, hogy 2014-től Kelet-Ukrajnában folyamatosan történnek terrorcselekmények -amelyet pont az oroszok finanszíroztak és indítottak. De mi köze ennek a Memorandumhoz -azon kívül, hogy ez egyértelműen annak nyíl és durva egyoldalú megszegése?

2023. dec. 9. 16:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!