Ebből miért nincs vezető hír, a nyugati mainstream sajtóban? Még a bulvár is ódzkodik tőle? Az ilyen lapítással csak a konteosok malmára hajtják a vizet?
"Rejtélyes körülmények között meghalt Michel Rivasi francia EP-képviselő, aki a von der Leyen korrupciós botrányát vizsgálta
Szemtanúk szerint a törvényhozó szívrohamban halt meg Brüsszelben, miközben az Európai Parlamentbe tartott, ahol éppen egy terjedelmes dossziét készített az Ursula von der Leyen európai bizottsági elnököt érintő botrányról, amely a Pfizer céggel a COVID-19 vakcina szállítása kapcsán folytatott bizalmas kapcsolataihoz kötődik. Rivasi korábban soha nem panaszkodott szívproblémákra.
Lelkes szószólója volt az átlátható pénzügyeknek, és támogatta azt az elképzelést, hogy az Európai Bizottság oltóanyag-beszerzéssel kapcsolatos összes információját a nyilvánosság számára hozzáférhetővé kell tenni."
Nem azt mondtam, hogy 100% hogy elrakták láb alól, hanem hogy sok a véletlen egybeesés, és feltűnően nagy a médiacsend körülötte. Ez akár azt is jelentheti, hogy mindenki be van fosva, nehogy annak is valami "hirtelen" baja legyen aki megkapargatja a témát, vagy akár ki is adhatták a médiának hogy ezzel az "üggyel" nem kéne foglalkozni.
"Amúgy az EU nem Oroszország, ahol ellenzéki politikusok kiesnek az ablakon." Valóban, nyugaton csak gyanús légi (Kennedyek), és autóbalesetek vannak (Jörg Haider), hirtelen szívmegállások néha, de valóban inkább a politikai karaktergyilkosság a bevett gyakorlat. Én azért amondó vagyok, ha hirtelen SOS kell cselekedni, megvannak azok az eszközök amivel ki lehet iktatni bárkit természetesnek látszó módon. Ennél az esetnél akár ez is fennállhatott, állítólag jó vaskos irat jött össze Leyen ellen, biztos nem jött volna jól ha most a korrupciós botrány eltussolása után ismét kiteregeti valaki a szennyest. Ha csöpp esélye is volt emiatt Von de Leyennek a bukásra az katasztrofális lett volna Ukrajna jövője számára. Különben Oroszországban sem azért esnek ki az ablakon a nem kívánt személyek mert ne lenne mód őket feltűnés nélkül csendben elintézni, hanem mert háború van náluk, és ezzel is üzenni akarnak a többi renitensnek hogy nincs cécó, meg olyan időhúzó dolgok mint tárgyalás és hasonlók.
Amúgy adom, amiket mondasz. Én csak azt tartom veszélyesnek, amikor valaki talál egy egybeesést, és az alapján azonnal meg is bizonyosodik a tettesről - ha nem inged, ne vedd magadra.
Pl említettem/tük az orosz ablakokon potyogó egyéneket: még itt is simán lehet, hogy a Kremlnek semmi köze ezekhez, hanem az átrendeződő erőviszonyok menétén az oligarchák rendezik le egymást.
Említetted Jörg Haidert: a fickó halálára gyanították a moszadot, oligarchákat, politikai ellenfeleket, saját párttársat, meleg szeretőt, stb. A faszinak voltak ellenségei rendesen. Egy politikusnak ezer ügye lehet a háttérben, ami bajba keverheti.
És ne zárjuk ki azt sem, hogy semmi nem történt. Ha egy 70 éves ember infarktusban meghal, annak nem feltétlenül van köze az aktuális politikai csatájához. Nekem is volt egy ismerősöm, aki 72 évesen fordult le a székről otthon, pedig semmi előjele nem volt.
8.
Szerinted.
És akkor csodálkozik a sok oltásfóbiás, amikor kiröhögik és/vagy leblnézik mert minden halálra azonnal rámondják, hogy az oltás volt az oka.
Ti mit szívtok, hogy ekkora idióta önbizalmatok van?🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!