Az ütőképes Conor Mcgregor mit tervez az írországi migránsokkal?
Aki nem ismerné a tagot, ő egy profi ketrecharcos, aki most aggódik a hazája miatt.
"Nem helyeslem a tegnap esti zavargásokat. Nem nézem el az elsősegélynyújtók elleni támadásokat, amikor szolgálatot teljesítenek. Nem nézem el a fosztogatást és az üzletek megrongálását. A tegnap esti jelenetek semmit sem értek el az előttünk álló problémák megoldása érdekében. Megértem azonban a csalódottságot, és megértem, hogy lépéseket kell tenni annak érdekében, hogy a szükséges változás bekövetkezzen. Méghozzá gyorsan! Már szervezkedem. Higgyék el, sokkal taktikusabb vagyok, és van támogatásom. Változás lesz Írországban, jegyezzék meg, amit mondok. A szükséges változás. Az elmúlt hónapban ártatlan gyerekeket késeltek meg az iskolából távozóban. Ashling Murphy-t meggyilkolták. Két sligói férfit lefejeztek. Ez NEM Írország jövője! Ha nem lépnek hamarosan az Írország biztonságát garantáló cselekvési tervükkel, akkor én fogok."
Igaza van.
Valóban tenni kell valamit, és első lépésként a tömegek utcára vonulása meg is mutatja, hogy mekkora igény van erre.
De nem BLM módra agyatlanul rombolva, gyújtogatva és fosztogatva kéne. Bármilyen jó ügytől elpártolnak a támogatók, ha az ilyesmivel párosul.
És ezt az ellenérdekelt fél is tudja, ezért lejáratásként provokátorokat építenek be a tömegbe. Ha van esze a protestálóknak akkor ők maguk rakják helyre ezeket az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!