Nyugaton megint balhéztak a migránsok. Ez egy újabb elszigetelt eset, vagy pedig már beszélhetünk arról, hogy nagy probléma van a migránsokkal?
"Egész Franciaországot megrázta, hogy Crépolban (Drôme megye) egy francia falunapon bevándorlók szabályos lincselést tartottak, egy 16 éves kamaszfiút meggyilkoltak, 17 fiatal pedig megsérült, közülük hárman életveszélyesen, többségük kórházba került.
A francia országos médiumok egyszerű tömegverekedésnek írták a példátlan terrort, azonban a Le Dauphine Libéré megírta, hogy bevándorlókról van szó, és egyikük kifejezetten úgy jött a faluba: azért jöttünk, hogy leszúrjuk a fehéreket.
Az fdesouche.com X-fiókján pedig közzétették a gyilkos támadók egy barátjának videóját, amelyben többek között azt mondja (jellegzetes francia migráns akcentussal), hogy egyáltalán nem szomorú amiatt, ami történt, sőt, zavaros beszédében a kongói etnikai tisztogatásra is hivatkozik, amit a fehérek követtek el, majd a palesztinokat is védelmébe veszi. Azt mondja még durva cinizmussal, hogy “szeretem ezt az országot, segélyen élek, ingyen van a fogorvos, de nem szeretem a rasszista franciákat”.
[link] "
#2 Ahonnan idéztem a cikket, ott megy a cigányozás is :D Csak nem akartam belinkelni az oldalt, mert akkor "fuj nem nyitom meg" lenne.
De amúgy tényleg volt Franciaországban ilyen brutális támadás. Késsel ugrottak neki a fiataloknak.
Egy valamit tisztázzunk! A migráns egy másik világból jön, fel tudsz mutatni egyet ,amelyikkel nincs probléma?
Az emberek az országhatárokat nem véletlenül jelölték ki. Egyik sem akart együtt élni a másik kultúrájával, vallásával, rögeszméivel és nem akarta a nyelvét megtanulni. A rendszer évezredeken át jól működött, mért gondolod hogy most ezen változtatni kéne?
Van probléma. Habár 50 millió muszlim, arab van Európában, és nem mindenki terrorista. Az USA-ban és máshol is sok muszlim van.
De a megoldás pont növeli a számukat. Most is támogatják Izraelt, pedig annak célja, hogy a palesztinok Európába menjenek. Mégis beveszitek, hogy ők védik Európát. Máshonnan is az amerikai-izraeli beavatkozás miatt érkeztek a migránsok, és az ő liberalizmusuk miatt. Irak előtt pedig terrortámadás sem volt sok. De az sem használ sokat, hogy Franciaország még mindig elveszi sok afrikai ország bevételének a felét, gyakorlatilag gyarmatként kezelve azokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!