Finnország lezárja Oroszországgal közös határát, mert az oroszok kerékpáros migránsokkal árasztották el a finneket. Most akkor a migránsok mégse olyan jók? Nem értem.
Eddig az volt az európai mantra, hogy a migránsok igenis jók, törődjünk velük, fogadjuk be őket. Hasznos tagjai lesznek a társadalomnak, megoldják az elöregedés problémáját, és lesz dolgos kéz rendesen. Csak pár ország gondolta már a kezdetektől fogva máshogy a dolgot, tehát migráns ellenesek voltak (pl. Magyarország).
Az oroszok direkt segítik is a migránsokat, hogy bejussanak az EU-ba. Nem hogy megköszönnék nekik... helyette agresszívan lépnek fel. Most akkor vagy az orosz gyűlölet jött ki a finneken, vagy a migránsok hada valójában nem kell senkinek, és jól át lettünk verve. Álkeresztény Angela Merkel willkommenskulturája egy jó nagy átverés??
https://www.youtube.com/watch?v=TTZ-Gmwsgho
Hahah :D
"Csak azt használhatod fegyverként, ami kártékony"
Milyen igaz. Tudják ezt jól az oroszok is, és az EU is. Jó hülyének néztek minket, amikor beadták, hogy a migránsokkal de jól járunk majd.
Én azt nem értem, hogy egy olyan országba, ahová bejutni is csak a kiváltságos külügyminisztereinknek lehet, mégis, hogy keverednek ezek a csúnya migráncsok?
Nem lehetséges, hogy amit többek közt Frei Tamás is ecsetelt az egyik könyvébe, hogy tényleg Putyin eresztette Európára ezt az embertömeget és ezért van jelenleg is jelen Afrikában a Wagnerrel?
#3 Persze. Egyértelmű, hogy az oroszok kibaszásból szállítgatják a rengeteg migránst.
Ugyanakkor az EU meg saját magával csesz ki. Oké, keletről nem akarják őket beengedni, viszont a déli útvonalon még mindig csalogatják őket befele :DD Civil szervezeteket pénzelnek.
Azok a hatalmas hajók nem mennek ám ingyen. Ne gondoljuk azt, hogy a szegény afrikaiaknak és közel keletieknek ilyenekre van pénzük.
De wazze, ugyanezt csinálták a lengyelekkel a fehérruszkik.
Ha ránézel a térképre, mégis, hogy a rákba tud a föld ezen területére jutni ennyi ember?!
Azért nem érted kérdező, mert egybites kormánypropagandából alakítottad ki az álláspontod, és olyat vágsz az "európaiak" fejéhez, ami sosem volt igaz.
Bezzeg ha visszakérdeznék, hogy ha a migránsok rosszak, akkor miért hozzák ezrével a vendégmunkásokat, akkor mindjárt képes lennél árnyalni a képet, igaz? :)
ma 00:12
Ezen a ponton már felesleges, a kérdés olyan szinten rugaszkodott el a valóságtól. Ehhez le kellene rombolni a kérdező világképét és visszaterelni a valóságba, ami több hetes-hónapos terápiát igényelne.
2015 óta számtalanszor helyretettem már a kérdezőket és válaszolókat, hasztalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!