Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha az EU egy európai egyesült...

Ha az EU egy európai egyesült allamoka alakulna kilepnetek? Vagy feladnatok a nemzeti onrendelkezesunk?

Figyelt kérdés
Ha pl annyi jogunk lesz mint Minnesotanak vagy Iowa államnak az USA n belül az számotokra elfogadható?

2023. nov. 23. 11:48
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
27%

"Most még van, mert nem kell beengedned az összes afrikai, ázsiai vadembert aki erre jön."

Jah, most a fidesz beengedi helyetted.

"Az EU 30 ezer valamennyi migránst akar évente betelepíteni."

Nem, nem akarnak. Ezt a fasiszta oldal találta ki, hogy legyen mivel ijesztgetni a nagyon okos szavazóikat. :)

"Látszat intézkedés? A 170 km hosszú határkerítés és a törvények amik lehetővé teszik az illegális migráció normál kezelését?"

Amit emberhiány miatt nem őriznek. Csak ez nem jött be ott, aki nem akar.

2023. nov. 23. 13:14
 22/57 A kérdező kommentje:

Enis jobboldali szellemiségű vagyok de úgy igazából

Se trump se orban és Putyin se jobboldali hanem populista úgy igazából nem képviselnek semmilyen elvet csak azt ami népszerű. Ami hatalomban tartja őket.

Az hogy a másik oldal meg elkezdte ezt az lmbtq hulyeseget erőltetni az meg azért van hogy a multi cégeket ne zavarja a baloldal.

Inkább foglalkozon a baloldal az lmbtq jogokal mint a Coka Cola hatalmas profittal egezseg és kornyezetszenyezo dolgaival .

Szóval végső soron mind 2 oldal meg van hulyitve

2023. nov. 23. 13:41
 23/57 anonim ***** válasza:
12%

Amúgy én, mint Fidesszel nem szimpatizáló ember, nehezen tudom nemzeti önrendelkezésként felfogni azt, ami történik. Őszintén szólva, magyar nemzetiségi létemre nem érzem magam túlságosan képviselve a hazámban.

Nem őszintén nem gondolom, hogy bármit veszítenénk, ha egy tagállama lennénk egy USE-nak.

2023. nov. 23. 13:50
 24/57 A kérdező kommentje:

23# jó csak az egy végleges dolog.lehet most a Fidesz van akit te nem kedvelsz de onnantól hogy Európai Egyesült Államok lesz onnantól nem mi döntünk a saját sorsunkrol.

Hanem az össz eu lakosság.gondoljunk a távoli jövőre is amire szerintem nagyon kevesen gondolnak itt hazánkban.

Ki tervez előre ebben az országban 20 30 vagy tobb évet?

2023. nov. 23. 13:58
 25/57 anonim ***** válasza:
24%

20 "A kínai vasút és Paks 2 is óriási rafizetes mert kina és az orosz nemtud eu szabványok szerint dolgozni "

-.-

Attól még működik, nemde? Szerinted nem tudnak szabványok szerint dolgozni. Nem hiszem őszintén szólva, de ez teljesen irreleváns annak tekintetében ami a cél > működőképes atomerőmű hazánkban!

2023. nov. 23. 14:00
 26/57 A kérdező kommentje:

Szerintem amúgy mint nép azért tartunk ott ahol mert nincs hosszútávú koncepcionk oké 4 évig legyen jó nekem a kövi 20 év nem érdekel.

Így mindenki csak lop csal kihasznalja amit lehet a nép meg örül ha csordogál valami .

Nem lenne jobb ha lenne egy 40 éves koncepció ami szerint fejlődni tudunk?

Meglenne honnan hova tarttunk és ez mentén lenne politizálva de minden oldal ezt a nagy tervet valósítana meg .

Nem így lehetne fejlődni?

2023. nov. 23. 14:03
 27/57 A kérdező kommentje:

25# csak az a baj hogy minden eu szabvány szerint működik!!

Én egy foxilis energiát hasznosító eromuben dolgozom mat nálunk se működhet kínai kazán mert olyan szintu eu tanúsítványok kellenek amiket teljesen lehetetlen megkapni ha nem itt gyártottak.

És mondom ez gazkazan nem atom!!

2023. nov. 23. 14:09
 28/57 A kérdező kommentje:

ISO minősíteseknek kell megfelelni és ezzek az eu szabványok mindent szabályoznak.

Ha pl a gyártónak nem.volt eu s engedélye onnantól kezdve az összes alkatreszbol anyagmintatt kell venni hihetetlen idő és penz.

Vagy vedd a kínai kocsikat 3 millioert ott már új elektromos autók vannak engedik őket nálunk?? Nem csak a full prémium kategóriát azt is identol

2023. nov. 23. 14:17
 29/57 anonim ***** válasza:
60%

"Ki tervez előre ebben az országban 20 30 vagy tobb évet?"

Pontosan ez az: szerintem éppen hosszú távon lenne nekünk jobb úgy. A nemzeti önrendelkezés mítosza egy akkora méretű és olyan geopolitikai adottságokkal rendelkező országnak, mint mi, szerintem hatalmas önámítás. Még egy olyan korábbi nagyhatalom, mint az Egyesült Királyság, vagy Franciaország sem tud igazán tényező lenni egymagában.

Szerintem eleve egy baromi furcsa dolog nemzeti önrendelkezésről beszélnie egy olyan országnak, amely nemzetiség egyharmada a határain kívül él. De az is érdekes kérdés, hogy a német ipartól, az orosz gáztól, a horvát tengeri kijárattól, a bolgár gázvezetéktől, a NATO katonaságától, meg mittudomén még mitől függünk, és mégis az integrációt ellenezzük.

2023. nov. 23. 14:23
 30/57 A kérdező kommentje:

Csak én atol félek hogy magyarnak lenni egy ilyen szuper allamban kb olyan lesz mint itt a hagyományőrzők.

Pár évszázad utan gyakorlatilag semmi nem maradna meg a magyarságbol ugyan ugy mint az alföldi kicsi elneptelenedet falukban.

A mi nyelvünk nagyon sebezhető mert csak mi beszéljük

Nekem van felvidéki rokonom aki ott szlovák nőt vett feleségül a gyerekek már nemtudnak magyarul .

Szóval hiába félig magyarok genetikailag

Igazából szlovákok .

És így fogunk kihalni kb

2023. nov. 23. 14:46
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!