Törökország miért nem támadja meg Oroszországot?
Figyelt kérdés
Ennél jobb alkalom nemigen lesz.2023. nov. 19. 13:44
21/35 A kérdező kommentje:
#21: Belegondoltam, de még így is ezt választanám. Bármit elfogadok, ha az Oroszországnak rossz.
2023. nov. 19. 15:38
22/35 anonim válasza:
15 Putyin pont nem bolsevik. Oligarchák uralják ma Oroszországot.
Kérdező: azért nem, mert a háború csak ráfizetés. A kurdok ellen indított háborújukat is elengedték. Egy elfoglalt területtel meg csak a baj van, csak koloncot veszel a nyakadba. a 19. századig még nem így volt, mert akkor az emberek többségének mindegy volt, milyen nyelvű uralkodócsalád zsigerli ki őket. Manapság a hódítás már csak nyűg. A sok hulla nem népszerű, és sok pénzbe kerül.
23/35 anonim válasza:
#25 Én nem idegeskedem, teljesen nyugodt vagyok, csak bosszant az ostobaságod.
24/35 A kérdező kommentje:
#26: Én vagyok az ostoba, miközben képes vagy oldalakon keresztül írogatni anélkül, hogy észrevedd, hogy szívatlak 😂
2023. nov. 19. 15:53
25/35 anonim válasza:
Igen, ostoba vagy, mert értelmes tevékenység helyett feljössz ide hülyeségeket írogatni. Kezeltesd magad!
26/35 A kérdező kommentje:
#25: El tudom képzelni a piros fejedet, ahogy felrobban az idegtől.
2023. nov. 19. 15:58
27/35 anonim válasza:
#26 Megint bizonyítottad, hogy milyen egysejtű vagy, mert én csak röhögök rajtad.
28/35 A kérdező kommentje:
#27: Bumm 😂
2023. nov. 19. 16:02
30/35 A kérdező kommentje:
#29: Őszintén szánlak. Szánalmas vagy :/
2023. nov. 19. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!