Trump szerint Magyarország Oroszországgal határos. Mit láttok ebben az emberben?
Mondta ezt, miután úgy vélte, hogy Orbán Törökország miniszterelnöke. Komolyan, mit láttok ebben az emberben? Értem én, hogy baki, de sorozatosan ilyen hibákat véteni? Ez azt jelenti, egyáltalán nem tiszteli az országot, valami nagyot akar mondani, de közbenmeg világos, hogy átnéz rajtunk. Az ilyen beszédek előtt azért illene felkészülni szerintem.
#1: Igen, tudom, hogy mi Venezuela szomszédja.
De ha nem is tudnám, akkor is, ha az Egyesült Államok elnöke szeretnék lenni, akkor azért utánanéznék előtte annak, amiről beszélni szeretnék. Vagy pedig nem kezdenék el olyasmiről beszélni, amit nem tudok.
#4: Az a durva, hogy ebből az látszik, hogy Törökország elnökével sincs tisztában. Nem értem ezt a kettős mércét, attól, hogy Orbán barátja, attól még látni lehetne a hibáit. Alapból nem is tudom milyen barát az, aki annyit tud róla, hogy Törökország elnöke azon a Magyarországon, amely Oroszország szomszédja. Kellene a fenének egy ilyen "barát".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!