Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Melyik országban élnél szívese...

Melyik országban élnél szívesen ezek közül?

Figyelt kérdés

2023. nov. 8. 01:27
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
66%

"Hongkong ma már Kína része."

Sajnos. Tönkreteszik azt is, csak meg kell nézni, mit művelnek ott a Kína által odaültetett politikusok.

Egyébként a Kínai gazdaságról sok esetben hamisított, a kormány által feljavított adatok kerülnek ki, szélsőségesebb esetben (mikor már nem tudják annyira átírni), egyszerűen elhallgatják őket.

2023. nov. 8. 12:47
 12/44 anonim ***** válasza:
94%
Ezek közül Németország, USA/Kanda, de egyikben sem mindegy, hogy hol. Ahogy Németországban sem mennék Frankfurtba, úgy az USA-ban se Detroitba vagy New Orleansba
2023. nov. 8. 16:32
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
Anglia és ott is élek, de éltem Kanadában is. :)
2023. nov. 8. 18:28
 14/44 anonim ***** válasza:
64%
Én a Mennyek országában
2023. nov. 8. 18:40
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Kanada lett volna, de vizum nem egyszerű, Angliába sem, harmadik választás Írország lett.
2023. nov. 9. 08:03
 16/44 anonim ***** válasza:
0%
Akik Kanadába mennének, azok leírnák, hogy mi olyan jó benne?
2023. nov. 9. 15:15
 17/44 A kérdező kommentje:

Az életszínvonal.

2023. nov. 9. 15:39
 18/44 anonim ***** válasza:
90%

Kanadában az életszínvonal messze elmarad sok más itt felsorolt országtól.

Nekem rokonaim néhány hónap után mind rohantak is kifelé onnan (átköltöztek Ausztráliába). Az még okés, hogy Ausztráliában messze sokkal jobb az életszínvonal, de konkrétan olyanokat is hallottam akik azon gúnyolódtak, hogy többet tudnak itthon félretenni, mint azok az ismerőseik akik kimentek Kanadába. Ez azért elgondolkodtató.... De aki tud angolul (nagyon ajánlom, hogy tudjon mindenki! Ha már a 21. században vagyunk) az egy rakás videót talál a neten, ahol kanadaiak konkrétan sírva mondják el, hogy az utóbbi években annyira leromlott az életszínvonal, hogy a számláik kifizetése után nem marad semmi a zsebükben. Kb Franciaország lett Kanadából.

Azért az Ausztriában meg Németországban élőktől ilyet nem sokszor szoktam hallani, ott még sokan német nyelvismeret nélkül is komoly összegeket tudnak félretenni.

Szóval nem tudom mi olyan irigykésre méltó a francia-szintű élet"színvonal"-ban.

Akkor inkább Spanyolország, mert ott se lehet komolyabb pénzeket félretenni, de ott legalább nincs hideg és fieszta van egész évben

2023. nov. 9. 16:23
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

Amerikaban elek, de ha tudnek spanyolul akkor szivesen elnek Spanyolorszagban.

Vagy esetleg Angliaban ha nem leptek volna ki az EU-bol.

2023. nov. 10. 00:39
 20/44 anonim ***** válasza:
90%

"Kb Franciaország lett Kanadából."

Bár Mo.-ból lenne már egyszer Franciaország.

"fieszta van egész évben"

Na, persze. Akkor ki dolgozik?

"esetleg Angliaban ha nem leptek volna ki az EU-bol."

Az miért akadály?

Én valamikor Hollandiában akartam élni.

2023. nov. 10. 09:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!