Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért írták nekem, hogy...

Miért írták nekem, hogy fiatal vagyok és naiv csak mert azt írtam, hogy a Hámász kezdte az egészet, és szegény Izraelt sajnálom?

Figyelt kérdés
2023. nov. 4. 10:43
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
17%

"megbántani az "agymosott" jelzővel."

Korrekt válasz.

2023. nov. 4. 11:00
 12/30 anonim ***** válasza:
79%
Ez ugyanaz, mint amikor a vitapartner lezárja annyival a dolgot, hogy "hülye vagy". Vagy rosszabb esetben csúnyábbakat is mond, akár anyukádról is. Noha hogyha tényleg hülye vagy és hülyeséget beszélsz, akkor elvileg egy-két jól alátámasztott érvvel meg is lehet semmisíteni az állításaidat. De nem... helyette inkább hülye vagy, túl fiatal vagy, boomer vagy, komcsi vagy, libsi vagy, fasiszta vagy, körúton belüli bölcsész vagy, falusi tajparaszt vagy.
2023. nov. 4. 11:07
 13/30 Sunshinedoll ***** válasza:
31%

Mert beveszed azt, amit a szádba tesz a média :D Ezt hívják naivitásnak.

A fiatal jelzőre meg az a válasz, hogy legutóbb szerintem az oviban érvelt mindenki azzal, hogy ki kezdte a lökdösődést :D

Bár jelen esetben Izrael palesztinok ellen elkövetett több évtizedes terrorizálását, megszorításait, kilakoltatását, random lövöldözéseket nem lehet nem provokálásnak venni.

Gáza 17 éve van teljes katonai blokád alatt. Izrael dönti el, mi megy be, mi jön ki. Van-e kaja. Milyen kaja. Mit lehet venni a boltban. Van-e tiszta víz. Állva marad-e egy iskola vagy nem. Hazaér-e az apuka este vagy nem.

Gáza lakosságának fele 16 éven aluli, vagyis a lakosságfele életében nem volt szabad, ebben élt csak, ebben a katonai blokádban. A 20-on 30 évesek meg ebben nőttek fel.

Kell csodálkozni h utálják a izraeli kormányt? Mert sztem nem.

Ettől még lehet sajnálni az izraeli civileket, sőt. Magát az államot, a vezetőit azonban nem. Mert úgy tenni, hogy a Hamasz a földből nőtt ki a semmiből (sőt, ráadásul Izrael támogatta a létrejöttét, de ez más kérdés), és a Hamasz radikális katonái nem sz-rrá traumatizált fiatalok, akik az izraeli elnyomás termékei, azért elég naiv dolog.

2023. nov. 4. 11:07
 14/30 A kérdező kommentje:

[link]

Ő nem média:D

2023. nov. 4. 11:13
 15/30 Sunshinedoll ***** válasza:
11%
Nem mondod hogy belinkelsz egy közösségi MÉDIA felületet ahol az influenszerek a saját anyjukat eladnák egy la prairie hidratálóért :D
2023. nov. 4. 11:18
 16/30 anonim ***** válasza:
59%
Gondolom valami fanatikus zsidógyűlölő lehetett. Tény, hogy a Hamasz a felelős az egészért, ami most ott zajlik. A zsidók haláláért közvetlenül, a palesztinok haláláért közvetve.
2023. nov. 4. 11:19
 17/30 Sunshinedoll ***** válasza:
11%
Az európai meg amerikai ember veri magát, ha nem mondhatja ki a nigger szót, és egész podcastokat produkálnak és órákon keresztül picsognak, ahol azon sírnak, hogy manapság már a nőknek se lehet cuppogni az utcán, és hogy az a személyes szabadságát és a szólás szabadságát korlátozza, és hogy mekkora igazságtalanság ez, de valamiért teljesen ignorálja, hogy a világ másik végében katonai elnyomásban élő emberek esetleg frusztráltak.
2023. nov. 4. 11:23
 18/30 anonim ***** válasza:
10%
Mert a Hamász mellé állni politikailag korrekt. Már sokan feláldozták a józan ítélőképességüket a polkorrektség oltárán.
2023. nov. 4. 11:37
 19/30 A kérdező kommentje:
16-os, Izrael már régóta elnyomta a szegény ártatlan palesztinokat.
2023. nov. 4. 12:12
 20/30 anonim ***** válasza:
79%

Aminek az előzménye az volt, hogy valahanyszor próbáltak nekik bekejobbot nyújtani, terrortámadásokkal válaszoltak. Ez után tényleg nem láttak jobb megoldást, mint megszállni, körbezárni őket.

2023. nov. 4. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!