Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Osszetudjatok foglalni nekem...

Osszetudjatok foglalni nekem roviden, fuggetlenul, hogy mi zajlik most kozel keleten Izrael meg mar tobb orszag kozott?

Figyelt kérdés

mar annyi hirt hallottam, hogy fosni tudnek ugy megmozgatja a beleimet.

Valaki fuggetlenul le tudna irni mi a helyzet nem vagyok kepben.

Es kerlek ne google meg wikipedia, vegyetek legyszives a faradtsagot es mondatokban irjatok le, hogy mi van.

koszonom szepen.

2023. nov. 3. 13:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
22%

Nem mindegy neked????

Az inflációval meg a soproni náci találkozóval kellene foglalkozni, nem ilyen álproblémákkal, amit a figyesz talált ki!!!!!!

2023. nov. 3. 13:06
 2/11 A kérdező kommentje:

1

broder, magyar politikaban alkategoriaban beszelhetunk a klotyeszrol, de en most erre vagyok kivancsi

2023. nov. 3. 13:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Felturbózzák a hadiipart.
2023. nov. 3. 13:33
 4/11 anonim ***** válasza:
53%

Az van, hogy a Hamasz "váratlanul" (konteo on) betámadta a zsidókat, amit ők hadüzenetként értelmeztek és emiatt le fogják dózerolni Gázát és valószínűleg a továbbiakban is fenntartják majd a jogot, hogy néha oda-oda csapjanak.

Valszeg a területet nem akarják teljes egészében hosszútávon felügyelni, hanem majd szépen apránként, folytatódik a telepes program, stb, ez évtizedek kérdése is lehet akár.

A kérdés, hogy a tisztogatásra hogyan fog reagálni a többi arab ország, mi lesz ennek az egésznek a hosszútávú következménye, ezt kb senki sem látja még.

2023. nov. 3. 13:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"Osszetudjatok foglalni nekem roviden, fuggetlenul, hogy mi zajlik most kozel keleten Izrael meg mar tobb orszag kozott?"

Háború. Remélem ez kielégítő válasz volt.

2023. nov. 3. 14:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Objektíven összefoglalva: az izraeliek helyükre teszik a barbár terrorista gázai palesztinokat, akiknek az elmúlt 30 évben tucatszor fel lett kínálva hogy békében élhetnének és dolgozhatnának, de ők csak háborúzni akartak, semmi mást.
2023. nov. 3. 14:09
 7/11 anonim ***** válasza:
23%

Röviden?

Izrael náci gonosz hazug gyilkos terror sötét rablás.

Arab fut fáj bujdos.

Korábban Német nácik táborok gyilkosság gettók lopás.

Most zs...dók nácik táborok gyilkosság gettók lopás.

Majd: antiszemitizmus, gyűlölet, pogrom, holokauszt.

2023. nov. 3. 15:23
 8/11 anonim ***** válasza:
31%

Vagy

Zsidók Palesztinába terror erőszak rablás üldözés elnyomás gettók terjeszkedés gyilkolás terror kődobálás késelés ellenállás megtorlás ellenállás megtorlás világ antiszemitizmus pogrom Izrael pusztulás.

2023. nov. 3. 15:27
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Összecsaptak a barbárok. Pedig a Bibliában levan írva, ha megdobnak rakétával dobd vissza kenyérrel.
2023. nov. 3. 16:48
 10/11 A kérdező kommentje:

6

Azt tudom, hogy allandoan tamadjak izraelt, meg azt is, hogy arabok, de azt nem, hogy a palesztinok. Azt hittem azok valami messze-indiai megyei nep akinek meg tej sincs a hutoben hanem az asszony feji a tehenbol.

De akkor hogy keveredik ide a hamasz amit izraeli terrorszervezetnek hivnak? Akkor most az nem is az? Vagy csak valaki szerint?

2023. nov. 3. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!