"Pokoli helyzet jöhet, ha az iszlám országok összefognak a Nyugat ellen". Ebbe igaza lehet Tarjányi Péternek?
Ha már a dollármédia "moguja" is kongatja a vészharangot, nagy lehet a baj?
" az izraeli–palesztin konfliktus egy új, vallási alapú tömbösödést indíthat el a világban."
Nekem nincs félnivalóm. Nyitott vagyok az iszlámra, ha az kel
Természetesen hülyeség és Svédországban is minden rendben.
Álprobléma 😂😂😂
volt már rá példa hogy az atab országok összefogtak.
katonailag nem nagyon ,de gazdaságilag odavágtak a világnak,mikor visszafogták az olajtermelésüket.
Pokoli helyzet jöhet, csak nem a nyugati országoknak. Ha az araboknak szükségük van rá, hogy a területükön levő olaj és földgázkészletek felett saját maguk rendelkezzenek, akkor úgy ugranak, ahogy a nyugat fütyül!! Lehet itt kérem szépen az egész arab félszigetből irak!! Földönfutó porbafingorászóvá tett néppel.
És európának sem muszáj észak-afrikában gazdasági befektetéseket folytatni. Nem a nyugatnak fog fájni az, hogy a kecskebszók visszamehetnek kecskét bszni. Nyugodtan lehet háborúzgatni, beszállhat bárki... Usa és az EU a világ éléskamrája! Ezek az országok nem csak el tudják látni magukat élelmiszerrel, hanem gigászi élelmiszerexportra is jut. Ezzel szemben az ÖSSZES arab ország élelmiszer importőr. Nem tudja ellátni magát. A kajájuk előbb elfogy, mint ami olajunk.
"én nem hiszem, hogy a hazánk jelenlegi helyzetében, "
Szerintem senkit nem érdekel, hogy te mit hiszel.
Menj és rettegj akkor Sopronban a náci találkozó miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!