Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » "Pokoli helyzet jöhet, ha az...

"Pokoli helyzet jöhet, ha az iszlám országok összefognak a Nyugat ellen". Ebbe igaza lehet Tarjányi Péternek?

Figyelt kérdés

Ha már a dollármédia "moguja" is kongatja a vészharangot, nagy lehet a baj?

[link]

" az izraeli–palesztin konfliktus egy új, vallási alapú tömbösödést indíthat el a világban."

Nekem nincs félnivalóm. Nyitott vagyok az iszlámra, ha az kel

2023. nov. 1. 22:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
10, látod, van nálunk is épp elég probléma, amit nem tudunk kezelni. Nem kell másokon mosolyogni.
2023. nov. 2. 09:08
 12/18 anonim ***** válasza:
80%

Sokan vannak, de azzal sokra nem mennek. Ma már a létszám kevés, ahogy ezt láthattuk az orosz-ukrán háború kapcsán.

Technológiailag meg sehol nincsenek a nyugathoz képest. Itt az USA, Kína és az EU ér valamit katonailag.

2023. nov. 2. 09:22
 13/18 anonim ***** válasza:
53%

"látod, van nálunk is épp elég "

Igen, hatalmas probléma.

Még jó, hogy nem is volt semmi, csak a hozzád hasonlók rettegtek a nagy büdös semmitől.

2023. nov. 2. 11:50
 14/18 anonim ***** válasza:
80%

13, én nem rettegek és sehol sem irtam, hogy félnék. Azt irtam, hogy elég lenne a saját problémánkkal foglalkozni, mert van belőle bőven.

És hozzám hasonlók nincsenek, hidd el, hogy egy vagyok.

2023. nov. 2. 12:07
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Az utóbbi hetven évben képtelenek voltak összefogni. Nagyon valószínű egy ilyen forgatókönyv, tényleg.
2023. nov. 3. 18:28
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, mi lesz ha becspódik egy nagyobb szikla!
márc. 8. 00:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Elképzelem mikor fog Szaúd meg Irán összefogni egymással...
márc. 8. 11:13
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

"Én is rettegek, hogy a Comore-szigetek, a Maldív-szigetek és Koszovó összefognak és lerohanják az Egyesült Államokat."

Főleg, hogy Koszovó eléggé USA-barát 😅

márc. 8. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!