"Pokoli helyzet jöhet, ha az iszlám országok összefognak a Nyugat ellen". Ebbe igaza lehet Tarjányi Péternek?
Ha már a dollármédia "moguja" is kongatja a vészharangot, nagy lehet a baj?
" az izraeli–palesztin konfliktus egy új, vallási alapú tömbösödést indíthat el a világban."
Nekem nincs félnivalóm. Nyitott vagyok az iszlámra, ha az kel
Sokan vannak, de azzal sokra nem mennek. Ma már a létszám kevés, ahogy ezt láthattuk az orosz-ukrán háború kapcsán.
Technológiailag meg sehol nincsenek a nyugathoz képest. Itt az USA, Kína és az EU ér valamit katonailag.
"látod, van nálunk is épp elég "
Igen, hatalmas probléma.
Még jó, hogy nem is volt semmi, csak a hozzád hasonlók rettegtek a nagy büdös semmitől.
13, én nem rettegek és sehol sem irtam, hogy félnék. Azt irtam, hogy elég lenne a saját problémánkkal foglalkozni, mert van belőle bőven.
És hozzám hasonlók nincsenek, hidd el, hogy egy vagyok.
"Én is rettegek, hogy a Comore-szigetek, a Maldív-szigetek és Koszovó összefognak és lerohanják az Egyesült Államokat."
Főleg, hogy Koszovó eléggé USA-barát 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!