Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az rendben van, hogy a berlini...

Az rendben van, hogy a berlini metró az allahu akbartól zeng? Kiknek a lelkén szárad a nemzetállamok halála, és az európai kultúra lerombolása?

Figyelt kérdés

[link]

Egyáltalán nem vagyok fidesz birka. Nem a propaganda miatt kérdezem... most úgy őszintén, csak engem szomorít el ez a dolog?

2023. okt. 30. 19:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
47%
#14: Németországban nem is liberális kormány van és nem is volt.
2023. okt. 30. 20:39
 12/19 anonim ***** válasza:
30%
#14 csak azt kell megértened, hogy a muszlim terroristák ugyanúgy szélsőjobbosok, mint a nácik Németországban, csak éppen egy másik kultúra/ország/nemzet stb. szélsőjobbosai. Szélsőjobb nélkül sokkal szebb lenne a világ. Viszont, ahogy Orbán ezzel az illiberalizmusos maszlaggal feltüzelt benneteket a liberalizmus ellen, szerencse, ha csak hosszú időre vágta tönkre az országot, nem pedig véglegesen.
2023. okt. 30. 20:53
 13/19 anonim ***** válasza:
21%
#15 Kereszténynek hazudott bagázs! Liberális politikát folytattak...
2023. okt. 30. 20:54
 14/19 anonim ***** válasza:
41%
#17: Az a baj veletek, hogy azt hiszitek, hogy a ti tisztetek eldönteni, hogy mit jelent liberálisnak lenni.
2023. okt. 30. 21:02
 15/19 anonim ***** válasza:
26%

Németországban azért van annyi bevándorló mert több volt a munakhely mint a német ember, igy kellettek a gazdaság müködtetéséhez.

De ez nem most kezdödött, már a 60-70 es években is mentek oda a sok bevándorlók melózni, főleg törökök, albánok, lengyelek stb...

tehát kika felelősek? A Német hölgyek mert nem szültek elég gyereket:)

2023. okt. 30. 21:13
 16/19 anonim ***** válasza:
49%

Jó, akkor mond el kérlek mit gondol egy liberális az EU-n kívülről jövő bevándorlókról.

Szerintem azt, hogy mindenkinek ott van joga élni, ahol akar == nem kell kerítés, jöjjenek csak a barbár népek.

2023. okt. 30. 21:14
 17/19 anonim ***** válasza:
34%
#19: Liberális vagyok és nem gondolom így. Ha legálisan jön és betartja a szabályokat, akkor rendben van, különben nem.
2023. okt. 30. 21:18
 18/19 anonim ***** válasza:
93%

#19 szerintem senki nem gondolja igy, csak sokat nézed a fidesz médiát és ott ezt adták be neked.

Gondolj bele, szerinted ki az aki szeretné ha barbár hordák randariroznának és embereket fejeznének le stb...

Ha te azt hiszed hogy mindenki hülye csak Orbán a helikopter akkor tényleg nagyon nem látod a való világ müködését.

2023. okt. 30. 21:31
 19/19 anonim ***** válasza:
8%
örüljenek hogy nem a merénylők robbantgatásoktól zengenek. vagy csak el ne kiabáljam?
2023. okt. 30. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!