Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az rendben van, hogy a berlini...

Az rendben van, hogy a berlini metró az allahu akbartól zeng? Kiknek a lelkén szárad a nemzetállamok halála, és az európai kultúra lerombolása?

Figyelt kérdés

[link]

Egyáltalán nem vagyok fidesz birka. Nem a propaganda miatt kérdezem... most úgy őszintén, csak engem szomorít el ez a dolog?

2023. okt. 30. 19:23
A kérdező szavazást indított:
Valóban, ez egy szomorú dolog. Nem helyes ami Európával történik.
Rendben van ez. Nekem tetszik az új Európa.
28 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
21%

Kérdésben a válasz.

Az ultraliberális, internáci hatalmak, akik

felelősek a háborúkért.

Az USA már rég nem létezne, ha nem lenne

fegyveripara, amihez szerte a világon kiprovokálja

a háborúkat: orosz-ukrán, Izrael-Palesztina, Szerbia-Koszovó,

az egész Közel-Kelet.

Mióta az eszemet tudom, ment a közel-keleti népirtás.

A honi liberálisok meg akarják nyitni a határokat.

Nem is titkolják.

A normalitás és békepártiak és az abnormalitás és a háború pártiak a szembenálló felek. Ba honi baloldal is tele van USA-ügynökkel, mint Szabó, Donáth, Cseh, Gulyás Márton és a többi.

2023. okt. 30. 19:30
 2/19 anonim ***** válasza:
34%
A nemzetközi háttérhatalom meg akarja szüntetni az etnikailag homogén nemzetállamokat, amelyekkel tele van Európa. Egy identitás nélküli masszát sokkal könnyebb irányítani és rabszolgasorban tartani.
2023. okt. 30. 19:35
 3/19 anonim ***** válasza:
73%
Még nem teljesen Németország, de jó úton vannak! Wir schaffen das!
2023. okt. 30. 19:40
 4/19 anonim ***** válasza:
*integrálódott
2023. okt. 30. 19:41
 5/19 anonim ***** válasza:
75%
Mindig a liberalizmust hibáztatjátok, miközben a világ egyetlen rákfenéje az extremizmus.
2023. okt. 30. 19:51
 6/19 anonim ***** válasza:
26%

6.

A liberalizmus is egy extrèmizmus.

2023. okt. 30. 20:10
 7/19 anonim ***** válasza:
16%
#6 Ami most sújtja Európát, az az extremizmus iskolapéldája.
2023. okt. 30. 20:14
 8/19 anonim ***** válasza:
45%
#9 A liberálisok a béke hírnökei, az extremisták pedig a háborúéi. Azt viszont megértem, hogy a liberálisokat zaklatjátok, az extremistákat szidalmazni ugyanis kétségtelenül nem életbiztosítás. Orbántól tanultátok. Ő is csak a Brüsszelt ócsárolja, mert tudja, hogy Európa nem üt vissza. Ha Putyinnak azt mondaná, hogy nem elég sikkes a zakója, másnap kihajítanák az ablakon. Éppen emiatt a ruszki diktátor kémrabszolgája lett.
2023. okt. 30. 20:27
 9/19 anonim ***** válasza:
19%
A német nemzetállamot speciel Hitler tette tönkre végleg, ahogy a kultúrát is ő silányította el.
2023. okt. 30. 20:33
 10/19 anonim ***** válasza:
36%

Kik engedték be a migránsokat, akik gettósodnak, nem dolgoznak, és terrorizálják az európai népet? Hát a liberálisok. Szóval okkal vannak hibáztatva érte.

Élni és élni hagyni? Vagy valami hasonló a mottójuk. Hát oké, ez szép meg minden, csakhogy a migránsok nem éppen hagyják békében élni a jónépet.

2023. okt. 30. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!