Az EU-ban a baloldaliak sokkal több terrortámadást követnek el, mint a jobboldalaik. Mi ennek az oka?
Azt gondolná az ember, hogy fordítva van, de jobbos terror gyakorlatilag elenyésző.
Ha megnézzük az adatokat, akkor 2010 és 2021 között 10-es szorzó van jobb és baloldal között.
Még a dzsihadistákat is túlteljesítették.
A turbó jobbosokról eltudom képzelni, hogy cigányokat, feketéket terrorizálnak. Na de a balosok mégis kiket bántanak?
Kérdező! Önnél minden rendben van mentálisan?
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
Jó kérdés.
Gondolom valahogy megtudják mi volt az indíték, és aszerint besorolják.
#2 Mentálisan lehet van baj nálam, de a kérdés szerintem rendben van.
Hivatalos EU-s oldal. Épp arra voltam kíváncsi, hogy mennyi allahu akbaros merénylet történt mostanában, és így futottam bele ezekbe az érdekes adatokba.
Még mindig jó lenne tudni a baloldaliak milyen indítékkal követnek el ennyi támadást. Tudja valaki?
Dzsihadista támadásra készült egy fiatalember: [link]
Megakadályozták. Igen, ezekben az adatokban a sikertelen támadások is benne vannak.
Ha nézted a táblázatot akkor látnod kellett:
Etnonacionalista az milyen? Nem szélsőjobb? DE. Abból vagy ötször több van mint baloldaliból.
Valamint a baloldalihoz hozzácsapták az anarchistákat ami ugye szélsőbal.
Jobboldalihoz miért is nem csapták hozzá az etnonacionalistákat?
Dzsihádista vallási indíttatású is inkább jobboldali nem hiszem hogy baloldal és a vallás olyan szoros kapcsolatban állna...
Szóval egy önkényes statisztikai széjjelválogatás áldozata vagy.
Nem szabad bedőlni ezeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!