Palesztinában valóban terrortámadás történt, vagy ellenállás?
Nyilván terrortámadás történt, amit semmi sem igazolhat.
Fesztiválon bulizó fiatalokat legyilkolni semmi sem igazolhat, ugyanígy a csecsemő gyilkosságokat se lehet semmivel sem igazolni.
Amit most izrael csinál,hogy lezárta gázát,és hevesen válogatás nélkül bombázzák ez színtiszta bosszú.Ugyanúgy semmi sem igazolhat.
Magyarul szerintem egyiknek sincs igaza,egyik fél sem jobb morálisan a másiknál.
Ne legyen igazam,de ezt már több helyen is leírtam szerintem gázából most egy drezdát akarnak csinálni.
Ugye Drezda volt az a német város a 2.vilagháború alatt amit az amerikaiak és a britek bosszúból porig bombáztak.
Ne legyen igazam de most valami ilyesmit érzek gázával kapcsolatban is.
Miért tenné ezt izrael?
1.megmutatni a világnak,de főleg a saját állampolgárai számára,hogy Izrael egy erős állam.
2.példát statuálni,hogy soha többe senkinek eszébe ne jusson egy ilyen támadás az izrael állam ellen
3.bosszút állni
A palesztinok azóta, hogy az első arab-izraeli háborúban megtámadták Izraelt, minden háborúból csak egyre rosszabbul és rosszabbul jönnek ki. De továbbra se tanulnak belőle. Teljes önsorsrontás a részükről az egész.
Nem, Izraelt se kell félteni, de a palesztin oldal az, amely meg se próbál békében együtt élni. Izrael nem fog megszűnni, és nem fog területeket feladni, ebbe bele kellene törődniük, és ezen realitások mentén kihozni a legjobbat.
Jajj kérdező azt hittem,hogy értelmesebb vagy ennél.
Most az jön,hogy izrael 1948-ig nem is létezett,úgy hozták létre?
A logikád alapján szlovákia sem létezett 1920-ig.
Felvidéknek hívtuk és több mint 1000 évig a történelmi magyar királyság része volt.
De valahogy mégse indítunk rakétatámadásokat Győrből Pozsonyba és révkomáromba, és nem rabolunk el szlovák embereket se mondván ezek ősi magyar földek.
Ellenállás alatt én azt érteném mikor katona ként a "megszállók" ellen harcolok!
Mint pl a Francia partizánok a Németek ellen!
De ha kimondottan civileket mészárolok szerintem az Terrorizmus!
Mivel nem a rendszer ellen harcolok, hanem csak a pusztítás a cél!
tegnapelőtt 21:33
A Hamasz szempontjából tekinthetjük őket földbitorlónak, de erre sem az a válasz, hogy még a gyerekeket is kivégezzük. Ebben az esetben mondjuk ki lehetett volna őket toloncolni a megszállás után, de ez az akció nyilván nem invázió volt, csak egy villámszerű rajtacsapás, hiszen a hülye sem gondolhatja, hogy 2-3 ezer fegyveressel tartós területfoglaló akciót lehet végrehajtani.
A lényeg hogy ez rasszista, vallási szintű faj gyűlölet!
Mert aki lázad, meg ellenál az katona, meg rendszer ellen támad!
Nem ártatlan civilek, gyerekek megölése stb...Mikor semmi közük hozzá!
Ez mészárlás volt szó szerint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!