Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Támogatnál egy EU-s közös...

Támogatnál egy EU-s közös határkerítést, amit NATO katonák védenek?

Figyelt kérdés

A migráció egyre fokozódik, ez veszélyes Európára nézve. Aligha fog megállni ez a folyamat, évtizedekig is eltarthat.

A közös határkerítés komoly kerítés lenne, nem úgy mint a magyar-szerb határon.

Mexikó-USA: [link]

Görög-török: [link]

Senki se jöhetne be illegálisan. Csakis papírokkal, büntetlen előélettel, alapfokú nyelvtudással (angol/német/adott EU-s ország nyelve). Szakképzettség, vagy bármilyen tudás előnyt jelent. Rendesen átvizsgálnák az adott embert, nehogy veszélyes legyen.

Szigorúan lenne véve, mint az USA munkavállalói vízum és zöldkártya esete.

A kerítést NATO katonák védenék. Drónok, hőkamerák, éjjellátók, vízágyúk, gumilövedékes fegyverek, sokkolók, extrém esetben éles lőszer használata stb.

Európa közösen kell, hogy megvédje magát. Fogjunk hát össze!

2023. okt. 25. 15:13
A kérdező szavazást indított:
Jobboldali vagyok. Támogatom!✅
Baloldali vagyok. Támogatom!✅
Jobboldali vagyok. Nem támogatom.❌
Baloldali vagyok. Nem támogatom.❌
19 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
NATO nem határőrszervezet
2023. okt. 25. 15:27
 2/12 anonim ***** válasza:
56%
Nem. Az EU és a NATO eleve két külön szervezet, ráadásul egyiknek sem határrendészet a célja.
2023. okt. 25. 15:38
 3/12 A kérdező kommentje:
Jó, akkor legyen létrehozva egy külön szervezet erre a célra.
2023. okt. 25. 15:43
 4/12 anonim ***** válasza:
58%
Hogy keverted ebbe bele a jobb meg baloldalt? Ebből is látszik, hogy buta vagy és csak provokálsz
2023. okt. 25. 15:45
 5/12 A kérdező kommentje:
Kivételesen nem provokálás. Jobb és baloldal általában nem ért egyet a migrációs válság kezelésével kapcsolatban. Kíváncsi voltam van-e eltérés ebben a kérdésben is, ezért bontottam szét a szavazatokat.
2023. okt. 25. 15:51
 6/12 anonim ***** válasza:
95%
De egyet ért. Magyarországon jobb és baloldal sem létezik konkrétan. MINDEN pártnak vannak erősen jobboldali és baloldali elemei is.
2023. okt. 25. 15:54
 7/12 anonim ***** válasza:
72%
Na igen, itt már rég nem egy tényleges jobb és bal oldal áll egymással szemben, hanem az egyik tábor, akik szerint még mindig jobb a Fidesz, mint az ellenzék lenne, a másik szerint még mindig jonb lenne az ellenzék, mint a Fidesz. A jobb és bal oldali kb csak megszokásból rajtuk ragadt jelző, a valós álláspontokat gyakran nem mutatja reálisan.
2023. okt. 25. 15:58
 8/12 anonim ***** válasza:
76%

Egyébként csak, hogy értelmesen válaszoljak a provokatív kérdésedre:

támogatom a közös EU-s hadsereget és, hogy vessék be őket határvédelemre. Bár ezt minden ország megtudná tenni a saját határánál, de mégse teszik, mert félnek az EU-s szankcióktól... Tehát előbb ezt a hülye állapotot kellene megszüntetni, hogy nem mernek lőni a határőrök mert jön az emberi jogi hiszti aztán büntetés stb.

2023. okt. 25. 16:12
 9/12 anonim ***** válasza:
25%
Nem, mert ha az EU irányítaná, úgyis beengednének minden aljanépet. Tűzparancsra van szükség minden határsértővel szemben.
2023. okt. 25. 18:22
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Nyitott kapukat döngetsz, 2016 óta ez van, csak megunták a magyarok bűneit és kivonultak 2021-ben.
2023. okt. 25. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!