Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Jelenleg kik mozgatják Gréta...

Jelenleg kik mozgatják Gréta Thunberget? Ha Palesztina melletti kiállására buzdít.

Figyelt kérdés
2023. okt. 24. 10:00
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Ostobákkal nem vitatkozom. Minden ott van leírva. Ha nem lennének problémáid az olvasás utáni megértéssel. De sajnos vannak!

Befejeztem. Tanulj meg olvasni és értelmezni!!!

Hülyékkel nem vitatkozom!!!

2023. okt. 24. 11:20
 22/28 anonim ***** válasza:
47%
Eddig ezt tetted :(
2023. okt. 24. 11:21
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem kell őt mozgatni, magától is tökéletesen mozgásképes. Ő ilyen nézeteket képvisel, van ilyen.
2023. okt. 24. 13:21
 24/28 anonim ***** válasza:
Én most olvasgattam utána,nem hallottam róla eddig...szerencsére.:D Most hagyjuk az autizmust,annak nincs ehhez köze,ez a nő szimlán idióta. Annyi esze sincs,mint egy marék szilvának. Nem baj,élhet a barátaival Palesztinában.
2023. okt. 24. 19:28
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

"Senki nem mozgatja. Mozog ő magától."

Sajnos 100%-ban igazad van. Valaki igazán szólhatott volna neki, hogy most ne álljon ki a palesztinok mellett! Greta egy üzleti és etikai szempontból is jelentősen megkérdőjelezhető álláspontot képvisel az izraeli civil áldozatok semmibe vételével és a palesztin agresszorok melletti kiállásával. Jelenleg azt érte el, hogy a világ összes zsidója megutálta.

Kár érte, én is elfordultam tőle már, az antiszemitákat utálom.

2023. okt. 27. 22:58
 26/28 anonim ***** válasza:
Amúgy kíváncsi lennék a palesztin mennyire környezet védők bár LMBTQ-se nőket se tartják ember számba melegeket egyenesen megölik néha nőket is
2023. nov. 9. 11:33
 27/28 anonim ***** válasza:
LMBTQ-se értem miért áll ki pont Izrael mellet kéne állniuk
2023. nov. 9. 11:34
 28/28 anonim ***** válasza:

Két lefőtt svéd közszereplő gyermeke, akit eladtak a médiának.

Ha “gyüttment” senkiktől származna, hiába tüntikézne, a kutya nem foglalkozna vele.

okt. 15. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!