Mi történt októberben Izraelben, melyik szó áll a legközelebb hozzá?
Gyerekkoromban sokat láttam Jasszer Arafat-ot a TV-ben. Bevallom: Szimpatikus volt az asztalterítővel a fején. :)
Ő még a békés megoldáson dolgozott. Kár, hogy manapság nincs ilyen kaliberű vezetője Palesztínának...:(
Lehet, hogy "Összeesküvés elmélet", de a mostani helyzet miatt az USA-t sejtem...
Az egyetlen megoldás a hamasz terroristák megfékezésére ha az összes arabot kiutasítják és ki toloncolják az Európai unióból.
Menjenek innen nem ide valók az őskorban megrekedt gyilkosok, otthon a saját hazájukba gyilkoljanak.
Több válasz sem zárja ki egymást.
1,4,5 együttállása
1 es
Nem kotozkodni akarok de te a Fatah/PLO/Muncheni olimpia/Intifadah Jasszer Arafatra emlekezel ?
Irod "Ő még a békés megoldáson dolgozott "
Eleg eredeti otletei voltak a "békés megoldás"-ra :)
Ha 93ban Clintonek nem eroltettek volna ra az Oslo Accordot, halala napjaig terrorizalta volna az izraelieket
Európa ha nem lép akkor nagy bajban lesz mert a Hamasz terroristák elakarják lepni az Európai úniót és terrorcselekményeket akarnak nagy számban végrehajtani ezt csak azzal lehet meg akadályozni hogy nem engedik be őket és az itt tartózkodó összes arabot kiutasítják az Európa teljes területéről, nemlehet tudni hogy az itt tartózkodó arabok közül ki a terrorista és ki az aki nem terrorista, ezért kel mindet kiutasítani.
Kedves Diego123,
Nekem szimpatikus volt anno. Hogy volt-e köze a Müncheni merénylethez, az nem bizonyított. ( Valószínűleg semmi.)
Nevezhettek nyugodtan "Náci"-nak, de ahol nincs egy karizmatikus vezető, ott káosz van... Bárhol a Világon. Ez látszik napjainkban. Szétesik a Világ... :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!