A jövő Európáját nem az őshonos népek birtokolják majd, hanem egy kevert fajú, „fajta alatti” embertípus, amely a különböző rasszok kényszerített keveredésének az eredménye?
Azért a szemérmesen kalandozásoknak nevezett rablóhadjáratok eltartottak közel egy évszázadig és leginkább csak azért integrálódtunk, kiismertek minket és a végefelé jellemzően sz.rrá verték a seregeinket.
A mostani migrációs hullámot honnan számolod? Kb. 2015-től? Akkor nekik még van pár évük az integrálódásra, ha mi vagyunk a példa.
Már bocs, de nem én hoztam fel a mi integrálódásunkat és nem is tekintek rá úgy mint a magyarok nagyszerűségének bizonyítékára, hanem a #17 hozzászóló. (Ha az te vagy , akkor te.)
Amíg ment szekér és a csatáink nagyrészét megnyertük, addig jól elvoltunk a törzsszövetséggel és nemigen gondolkoztunk államalapításban. Ez csak akkor változott, amikor kiderült, hogy ha nem állunk be a kereszt mögé, akkor nincs jövőnk ezen a vidéken.
Visszafelé meg nem mehettünk, mert onnan meg kvázi menekültünk, mert még nálunk is volt harciasabb és erőszakosabb náció...csak most kipcsak testvérinknek hívjuk őket.
Az igazi cinizmus inkább az, amikor gyűlölködő közeget teremtünk és utána ártatlan arccal csodálkozunk, hogy mi ezzel a probléma. És exkatedra kijelentjük, hogy akik keletről vagy délről jönnek azok nem is akarnak integrálódni, és a politikai ellenlábasaink el sem várják tőlük.
"És exkatedra kijelentjük, hogy akik keletről vagy délről jönnek azok nem is akarnak integrálódni..."
Mi kelti benned azt a benyomást, hogy integrálódni akarnak? Azon kívül, hogy ez a polkorrekt narratíva...
Az az élettapasztalat, hogy az emberek többsége csak azt akarja hogy hagyják békességben élni.
Aki családostól a nyakába veszi a világot - sokszor az életét is kockáztatva -, az nem hódítani jön.
26#
Nem a mi problémánk.
Miért ne lehetne jogunk megvédeni az értékrendünket, életterünket?
28#
A migrációval veszítjük el önmagunkat.Elég csak körülnézed Párizsban, Marseilleben.
Mennyire """"""""""""európai"""""""""" városok.
Nézd, én egy olyan lépcsőházban lakok, ahol lakik brazil, török, bolgár, albán, német, egyiptomi, magyar meg orosz is. Jelentem, tökéletesen megvagyunk.
Olyan munkahelyen dolgozok, ami egy amerikai cég, kínai vezérigazgatóval, a főnököm egyiptomi, de a közvetlen munkatársaim között van pakisztáni, orosz, libanoni meg német. És tök jól működik. Szeretek velük dolgozni és hatékonyak is vagyunk.
Engem ezek abszolút megtanítottak, hogy nem azt kell nézni, hogy ki honnan jött vagy mi a vallása. Mindenhol vannak értelmes és értékes emberek meg semmirekellőek is.
Azzal, hogy én ezt beláttam kapuk nyíltak ki előttem.
Azzal, hogy te ezt nem látod be, attól elzárod magadat egy csomó dologtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!