Az Izraellel szembeni "ellenállási front" megelőző akciója indukálhat világháborút?
Figyelt kérdés
Ugye Izrael elleni támadás- mivel az USA első számú szövetségese - vazaééusállama sokak szerint megvalósítja a két hatalmi tömb egymással szembeni katonai akcióját, ami korábban mindig világháborvá ért. Most is erről lehet szó? [link] 2023. okt. 17. 17:16
11/14 anonim válasza:
"Szóval azért ennyire talán nem primitív senki hogy Iránra atombombát dobjon."
Ha Izrael állam létezése veszélybe kerül akkor használni fogják az atomfegyvert. Ez nem primitív senkiség, minden atomhatalom így jár el.
De ha már primitiv senkik, mit gondolsz a francia tanárt megkéselő muzulmánról és a két véd foci szurkolót megölő másik muzulmánról? Kiváncsi vagyok itt mi lesz a magyarázat miért volt jogos szerinted.
12/14 anonim válasza:
11
Erre en is kivancsi vagyok..
13/14 anonim válasza:
Minden terrorista akciót elítélek, és nem értek vele egyet.
Nem is értem hogy merülhet ez fel kérdésként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!