Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A leendő EU-barát lengyel...

A leendő EU-barát lengyel kormány a következő pár évben várhatóan milyen intézkedéseket fog megtenni?

Figyelt kérdés
Eurot be fognak vezetni?
2023. okt. 17. 09:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
44%
Azért előbb jó lenne megvárni, hogy megalakuljon az a lelendő lengyel kormány! Még azt sem tudod ki lesz majd kormányon.
2023. okt. 17. 10:01
 2/20 A kérdező kommentje:
Várhatóan nem a PIS, persze az sem lehetetlen. De ha nem a PIS, arra irányult a kérdésem.
2023. okt. 17. 10:02
 3/20 anonim ***** válasza:

Inkább azt mondanám, mit nem.

Pl. szóba sem fog állni Orbánnal.

2023. okt. 17. 10:06
 4/20 A kérdező kommentje:
Ha megkapják az EU-s pénzeket és bevezetik az eurót, akkor tuti, hogy a magyar ellenzék ezzel fog példálózni
2023. okt. 17. 10:08
 5/20 anonim ***** válasza:
24%

#4 Értem. És akkor te azt tartod helyesnek hogy adjuk fel amit akartunk, dobjuk el azt amit értékesnek tartunk és tagadjuk meg a korábbi döntéseinket - csak hogy kapjunk pénzt. Vagyis szimplán kiárusítod az országot.

neked eladó? Te ilyen olcsón megvehető vagy?

Én nem.

2023. okt. 17. 10:10
 6/20 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy ez jó. Csak azt mondtam, hogy az ellenzéknek ez egy fogópont. Kormánypárti vagyok egyébként, euro vagy forint kérdésben pedig, mivel nem vagyok közgazdász nem okoskodok.
2023. okt. 17. 10:12
 7/20 anonim ***** válasza:
62%

5-ös, amit az EU akar az az, hogy először is ne lopják el azt a pénzt, amit a nyugat-európai adófizetők pénzéből nekünk adnának.

Teljesen igazuk van.

2023. okt. 17. 10:12
 8/20 A kérdező kommentje:
Az EU a saját érdekét akarja érvényesíteni, pontosabban fogalmazva a brüsszeli elit érdekét.
2023. okt. 17. 10:13
 9/20 anonim ***** válasza:
Lengyeleknél kisebbségben is kormányozhat, max az ottani rainbow koalició nem szavazza meg a döntéseit.
2023. okt. 17. 10:13
 10/20 A kérdező kommentje:
Igen? Ezt nem tudtam. Remélem a PIS alakít kormányt.
2023. okt. 17. 10:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!