Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Melyik politikai esemény volt...

Melyik politikai esemény volt a legsokkolóbb az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

ma 11:34
A kérdező szavazást indított:
Covid-vírus és lezárások
Orosz-ukrán háború
Izraeli-palesztin konfliktus
7 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
A kegyelmi ügy.
ma 11:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Világpolitikai eseményre gondoltam, de mindegy, lehet magyart is írni.
ma 11:38
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

Nekem, az emút 5 év, olyasmi, mintha naponta egy pszichiátriai esettanulmányt hoznának nyilvánosságra. A Coviddal kezdődött egyértelműen, de a háború, ami Izraelben történik, ami Tajwannál van, most Trump, amit leművel.

Mintha a szemünk láttára esne szét az eddig ismert világunk, ami minden egyes pillére. Nekem, személy szerint, ez sokkoló és félelmetes, akár lesz, vh, akár nem.

ma 11:42
 4/5 anonim ***** válasza:
A covid-vírus mint járvány meg mitől lett volna "politikai esemény"? Úgy tudom hogy mindenkit fertőzött pártpreferenciától függetlenül 😂
ma 13:25
 5/5 anonim ***** válasza:
4-es. Az "és lezárások" miatt. És az a fasiszta, (életvédelem okán) kényszerítő szellem most is él, most a szűrővizsgálatokra köteleznék a lakosságot a kormányzatok, szakértők és az értelmiség, ha tehetnék, masszív kampány zajlik jelenleg is.
ma 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!