Nem értem, hogyan tudott a Hamasz váratlanul támadni?
Figyelt kérdés
Az oké, hogy a titkosszolgálat nem értesült róla. az is oké, hogy a Vaskupolát túlterhelték. De közvetlenül az akció előtt, hogyhogy nem tudtak jobban felkészülni, pl. koncertet kimenekíteni, stb. Több ezer rakéta kilövése egyszerre az látható. Ki kell menni a mezőre gondolopm több száz embernek egyszerre, felállítani a rakétákat, becélozni, stb. Ez még az űrből is látszódik, de a helyiek is látják, és biztos telefonál valaki, stb.2023. okt. 13. 13:25
11/11 anonim válasza:
Ez is lehet.
Ezért is mondtam már hónapokkal ezelőtt hogy az oroszokkal le kellett volna űlni megegyezni.
Ez egy húzásuk volt, de van még ilyen terv a tarsolyukba.
Vagy leülnek megegyezni az oroszokkal vagy előbb utóbb lángolni fog az egész világ. Vagyis szépen lassan kialakul a világháború.
Utólag fel lehet tenni a kérdést hogy megérte mindez Ukrajna miatt.
Szerintem nagyon nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!