Nem értem, hogyan tudott a Hamasz váratlanul támadni?
"hogyan tudott a Hamasz váratlanul támadni?"
Mert hagyták nekik. Ilyenek ezek a zsidók. A céljuk elérésért egy kis emberáldozat nem számít nekik.
Még Egyiptom is figyelmeztette őket, ők is tudtak a készülő támadásról.
Én írtam az első kommentet.
Egyáltalán nem akarom a teljes felelősséget a zsidókra hárítani.
Mocskos dolog, amit a Hamasz művelt, és a zsidók oldalán állok.
De nekem senki ne adja be, hogy Izrael nem tudott a támadásról. Ez egy jó ürügy nekik.
Lehetséges hogy ez előre megfontolt szándékkal megtervezett népírtás amit látunk.
Az izraeli titkosszolgálat az egyik lejobb a világon és USA a szövetsége, ők is segítenek a hírszerzésbe.
Biztos hogy tudtak a támadásról. Sőt Egyiptom három nappal a támadás előtt figyelmeztette is őket.
KIZÁRT hogy ne tudták volna!
De nem tettek semmit, sőt inkább még lazítottunk minden ellenőrzőponton.
Ennek csak 1 magyarázata van. A ellentámadással végleg meg tudják ölni az arabokat.
Ami valójában népírtás. Erre utal az is, hogy lezárták a menekülő utakat, szóval aki ott van az meghal.
Már csak az a kérdés, hogy a hamászt ki bíztatta fel a támadásra? Kik a valódi felelősök?
"Izraelt felszámolni"
Apam oregebb volt, mint Izrael :)
39F incel
Van egy másik elméletem. Oroszországnak kezd a körmére égni az ukrajnai háború, egyre kínosabb a helyzet. Ukrajna rengeteg támogatást kap, ami még biztosan kitart egy jó darabig, az orosz haderő meg láthatóan képtelen eredményt felmutatni. Mit ad isten, az utóbbi hetekben-hónapokban elég sokat mászkáltak Hamász vezetők oroszországban.
A világ így most a gázai övezetre figyel, nem pedig Ukrajnára (és még kevésbé más országokra) Emellett az USA oda is rendelte az USS Eisenhower és az USS Gerald R Ford anyahajókat (Előbbi 75+, utóbbi 90+ repülő és helikopter szállítására képes), szóval lehet mutogatni, hogy az USA megint "békét exportál", és lehet az USÁ-t sejtetni az akció mögött. Éljen az orosz dezinformációs hadjárat.
erre a kérdésre több választ is mondtak a rádióban...először is több figyelőrendszer hibás volt, nehezen ment a javítás...aztán az állandó léggömbről figyelés elromlott kamerái sem voltak azonnal javíthatóak..
..és még néhány süketelés....ez lett az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!