Izrael megint maga ellen hangolhatja a világot?
Először szörnyű pusztítást végzett Zelenszkij, Nuland, Blinken és társaik Ukrajnában. Most azonban "otthon", Palesztinában hajtanak végre népirtást minden valószínűség szerint. A retorikájuk borzalmas, tömeggyilkosságra készülnek, nem a Hamasz, hanem a palesztinok ellen (pl. minden hamaszost meg akarnak Ölni, de ez lehetetlen, azaz valójában a palesztinokat akarják, válogatás nélkül bombáznak, ők maguk vallották be, a Hamasz és a palesztinok közt nem lehet különbséget tenni sokszor). A csecsemőkről szóló mese tipikus izraeli hazugság, propaganda, azóta is folyton elmondja mindenki. Az USA és a brit haderő is oda tart, ezzel leleplezték magukat, világossá vált, hogy valójában Izrael irányítja ezt a két nagyhatalmat, melyek nem maradtak semlegesek. A szélsőjobbos konteósoknak tehát végig igazuk volt: Izrael irányítja a világpolitikát. Otthon pedig népirtásra készül, már nem elégszik meg a nagy táborok létesítésével az őslakosoknak. Mára globális ellenállást hirdetett a Hamasz, Nyugaton sok városban már az arabok vannak túlerőben a zsidókkal szemben. Egyiptomban már történt egy incidens zsidó turisták ellen. Szíria, Irán és Libanon is gyűlöli Izraelt, amely azok halálos ellensége, a minap is aljas módon bombázták Szíriát az izraeliek. Pár napja történt egy nagyobb pogrom, a táborukból kitörve több mint ezer izraelivel végeztek palesztinok. A palesztinok Gázában akarják megsemmisíteni a megszálló hadsereget, vagy legalább minél nagyobb veszteségeket okozni nekik. Várható, hogy az Izrael elleni indulatokat már nem lehet megfékezni?
Vagy lecsitulnak az indulatok lassan a népirtás után?
Értetted amit írtam?
Na még egyszer!
Ahogyan a kereszténységet sem a keresztény zsoldosok bűnei alapján ítéled meg, az iszlámot sem a terrosták reprezentálják.
Így értehetőbb?
7.
Felfigyeltem rá én is.
Valami gond van az agyával.
Itt a példa rá.
Terroristákat támogat eszmeileg. Gyilkosokat, és tényleg hősnek nevezi őket.
Wow.
Hagyd békén Izraelt! Szörnyű dolgokat követtek el ellene!
Ilyen kérdést is feltett:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
Kérdező
A palesztin terroristák most segítettek felnyitni az emberek szemét és megmutatkoztak a terroristák mindenhol.
Most a németek akik eddig a "Wir schaffen das" címén tapsoltak a tömeges illegális migrációnak és hangoztatták, hogy nem minden muzulmán terrorista (tényleg nem , csak azok nem jönnek ide illegálisan), azok most ott láthatják az utcáikon, ahogy ezek akiket beengedtek, azok éltetik a terrorizmust, a terroristákat és az Ő megölésüket hangoztatják, mert hogy ők "áruló keresztények".
Ahogy Európa minden hasonló városában az utcákon saját szemével láthatta minden nagyon befogadó, nagyon toleráns, hogy akiket beengedett az éppen őt és családját készül éppen úgy kiírtani, elrabolni, mint ahogy tették ezt az izraeliekkel a palesztinok. Könyörtelenül.
Izrael, az izraeli katonák, sok szélsőséges ott is követett el megbocsáthatatlan vagy éppen emberiesség elleni cselekedeteket. De amit most a hamasz terroristái csináltak az mindent felülírt és láthatóvá tette az iszlám államtól már megismert ostoba, agyatlan, csak gyűlölet vezérelte népirtást, amit a saját népük legázolása árán is megtesznek.
A palesztin terroristák pontosan tudták, hogy az izraeli hadsereg kő keményen fog visszavágni és mégis megöltek rengeteg embert. Háborút akartak, a háborút megkapják.
Fejezd most már be kérdező!!!!!
Valaki írta másik kérdésed alatt, hogy rokona - én meg írtam hogy ismerőseim harcolnak ezekben a percekben is terroristákkal. A hazájukért, családtagjaikért, életükért.
A Hamasz terroristáival. A palesztinok egy nagy része támogatja, bújtatja, segíti őket.
Nem tudod felfogni , hogy óriási baromságot művelsz?
A Hamasz és más Európába jutott terrorszervezetek tagjai veszélyt jelentenk, a társadalomra a családjainkra, szeretteinkre.
Te meg itt prédikálsz ostobaságot.
Nagy valószínűséggel jutottak be rengetegen Európába.
A hatóságok folyamatosan keresik őket.
Engem megbotránkoztatott jónéhány kérdésed.
Szerintem másokat is. Figyelj oda mit művelsz, szerintem.
Én ezzel befejeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!