Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izrael megint maga ellen...

Izrael megint maga ellen hangolhatja a világot?

Figyelt kérdés

Először szörnyű pusztítást végzett Zelenszkij, Nuland, Blinken és társaik Ukrajnában. Most azonban "otthon", Palesztinában hajtanak végre népirtást minden valószínűség szerint. A retorikájuk borzalmas, tömeggyilkosságra készülnek, nem a Hamasz, hanem a palesztinok ellen (pl. minden hamaszost meg akarnak Ölni, de ez lehetetlen, azaz valójában a palesztinokat akarják, válogatás nélkül bombáznak, ők maguk vallották be, a Hamasz és a palesztinok közt nem lehet különbséget tenni sokszor). A csecsemőkről szóló mese tipikus izraeli hazugság, propaganda, azóta is folyton elmondja mindenki. Az USA és a brit haderő is oda tart, ezzel leleplezték magukat, világossá vált, hogy valójában Izrael irányítja ezt a két nagyhatalmat, melyek nem maradtak semlegesek. A szélsőjobbos konteósoknak tehát végig igazuk volt: Izrael irányítja a világpolitikát. Otthon pedig népirtásra készül, már nem elégszik meg a nagy táborok létesítésével az őslakosoknak. Mára globális ellenállást hirdetett a Hamasz, Nyugaton sok városban már az arabok vannak túlerőben a zsidókkal szemben. Egyiptomban már történt egy incidens zsidó turisták ellen. Szíria, Irán és Libanon is gyűlöli Izraelt, amely azok halálos ellensége, a minap is aljas módon bombázták Szíriát az izraeliek. Pár napja történt egy nagyobb pogrom, a táborukból kitörve több mint ezer izraelivel végeztek palesztinok. A palesztinok Gázában akarják megsemmisíteni a megszálló hadsereget, vagy legalább minél nagyobb veszteségeket okozni nekik. Várható, hogy az Izrael elleni indulatokat már nem lehet megfékezni?

Vagy lecsitulnak az indulatok lassan a népirtás után?

2023. okt. 13. 08:37
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
31%

Értetted amit írtam?

Na még egyszer!

Ahogyan a kereszténységet sem a keresztény zsoldosok bűnei alapján ítéled meg, az iszlámot sem a terrosták reprezentálják.

Így értehetőbb?

2023. okt. 13. 09:35
 12/37 anonim ***** válasza:
82%

7.

Felfigyeltem rá én is.

Valami gond van az agyával.

Itt a példa rá.

Terroristákat támogat eszmeileg. Gyilkosokat, és tényleg hősnek nevezi őket.

Wow.

Hagyd békén Izraelt! Szörnyű dolgokat követtek el ellene!

Ilyen kérdést is feltett:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..

2023. okt. 13. 09:39
 13/37 anonim ***** válasza:
96%
Itt te vagy az, aki szándékosan nem érti a problémát. De igen, a gyakorlatban a keresztények gyilkosok és pedofilok alapján vannak megítélve általatok. A Szájer-ügyét is megpróbáltátok ráhúzni a világ összes keresztényére. Ezek után kib@szott álszent azon nyavajogni, hogy a muszlim terroristák rontják az olyan emberek megítélését is, akiknek ehhez semmi közük. Ugyanezt én is elmondtam, amikor valamelyik fideszes csinált valamit és még rám is fogtátok, hogy biztos ügynök vagyok. Rendben, de akkor növesszetek gerincet és ítéljetek azonos mércével!
2023. okt. 13. 09:42
 14/37 A kérdező kommentje:
Nem támogatok én senki a szabadságharcosokon kívül. Eddig Izrael követett el terrorizmust a palesztinok ellen, azok egy táborból szöktek ki. Nem tartották terroristának a többi ellenállót sem, a franciákat, orosz partizánokat, stb. Sőt, hősnek tartjátok. Persze történnek sajnálatos incidensek, de nevetséges ezt kiemelni, amikor a palesztinok a szabadságukért harcolnak. Izrael egyre durvább dolgokat tesz, és ez reakciót válthat ki, főleg az eleve antiszemitákból. Akikből amúgy sok van, lehet vagy 100 millió ember csak az EU-ban. Izrael a napokban igyekszik minden szélsőjobbos konteót is igazolni, odarendelte Ford anyahajót is több arab ország megfélemlítésére. A népirtás sem tesz túlságosan jót a nemzetközi izraelita közösségnek, és hogy azt a többségük támogatja. Sokan be is vonultak most katonának, Gáza támadására készülve. 8Ahelyett, hogy leírnák a veszteséget, mint a 200 túszt, és legközelebb normálisan őriznék a táboraikat.)
2023. okt. 13. 09:56
 15/37 anonim ***** válasza:
84%
Neked gond van valahol kérdező. Költözz oda és nézd úgy a két oldalt. Másolj már be nekem olyan hiteles forrásokat,ahol Izrael kegyetlenül gyilkolja az ártatlan embereket,csecsemőket,családokat,elhurcol ártatlan embereket,megerőszakol stb. Ők maguk posztolgatnak okádásokat,a Palesztin barátaid. Eddig bárhol olvasgattam mindenhol a hamasz csinál mészárlásokat. Nem tudnak megülni azon a koszos fenekükön,barbár banda.
2023. okt. 13. 10:05
 16/37 A kérdező kommentje:
15, basszus, ezt csinálja Izrael 70 éve.
2023. okt. 13. 10:08
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Jólvan. :) De majd ha a te gyereked hurcolják el,alázzák meg az Arab barátaid,akkor is így állj hozzá. Mert ha én lennék annak az anyja,aki felismerte lányát a hamasz férgek videójából,akkor bizony magamra kötnék egy bombát és úgy mennék be közéjük. Te meg élj antiszemitaként. Csak tudod,ha leül mellém az utcán egy terrorista hamasz kinézetű palesztin,akkor elmegyek onnan,ha egy zsidó ül le mellém,fel sem merül bennem,hogy bántani szeretne és maradok. Ezen kellene elgondolkozni,hogy miért van ez így. Úgyhogy bármire is készül megtorlásként Izrael,nagyon remélem hatalmasat üt és eltűnik a föld színéről is a terrorista agyhalott tanulatlan egybites bandát.
2023. okt. 13. 10:14
 18/37 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező

A palesztin terroristák most segítettek felnyitni az emberek szemét és megmutatkoztak a terroristák mindenhol.

Most a németek akik eddig a "Wir schaffen das" címén tapsoltak a tömeges illegális migrációnak és hangoztatták, hogy nem minden muzulmán terrorista (tényleg nem , csak azok nem jönnek ide illegálisan), azok most ott láthatják az utcáikon, ahogy ezek akiket beengedtek, azok éltetik a terrorizmust, a terroristákat és az Ő megölésüket hangoztatják, mert hogy ők "áruló keresztények".

Ahogy Európa minden hasonló városában az utcákon saját szemével láthatta minden nagyon befogadó, nagyon toleráns, hogy akiket beengedett az éppen őt és családját készül éppen úgy kiírtani, elrabolni, mint ahogy tették ezt az izraeliekkel a palesztinok. Könyörtelenül.

Izrael, az izraeli katonák, sok szélsőséges ott is követett el megbocsáthatatlan vagy éppen emberiesség elleni cselekedeteket. De amit most a hamasz terroristái csináltak az mindent felülírt és láthatóvá tette az iszlám államtól már megismert ostoba, agyatlan, csak gyűlölet vezérelte népirtást, amit a saját népük legázolása árán is megtesznek.

A palesztin terroristák pontosan tudták, hogy az izraeli hadsereg kő keményen fog visszavágni és mégis megöltek rengeteg embert. Háborút akartak, a háborút megkapják.

2023. okt. 13. 10:32
 19/37 anonim ***** válasza:
76%

Fejezd most már be kérdező!!!!!

Valaki írta másik kérdésed alatt, hogy rokona - én meg írtam hogy ismerőseim harcolnak ezekben a percekben is terroristákkal. A hazájukért, családtagjaikért, életükért.

A Hamasz terroristáival. A palesztinok egy nagy része támogatja, bújtatja, segíti őket.

Nem tudod felfogni , hogy óriási baromságot művelsz?

A Hamasz és más Európába jutott terrorszervezetek tagjai veszélyt jelentenk, a társadalomra a családjainkra, szeretteinkre.

Te meg itt prédikálsz ostobaságot.

Nagy valószínűséggel jutottak be rengetegen Európába.

A hatóságok folyamatosan keresik őket.

Engem megbotránkoztatott jónéhány kérdésed.

Szerintem másokat is. Figyelj oda mit művelsz, szerintem.

Én ezzel befejeztem.

2023. okt. 13. 10:33
 20/37 anonim ***** válasza:
78%
#19 Remélem nem csak mi figyelünk fel az ilyen kérdésekre hanem azok is akiknek hivatalból ez a dolguk.
2023. okt. 13. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!