Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hanyatlik a nyugat? 🥰💅😘😍✨💦💨🌟😸

Hanyatlik a nyugat? 🥰💅😘😍✨💦💨🌟😸

Figyelt kérdés
2023. okt. 13. 01:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
28%
Igen. Lassan kis afrika lesz belőlük.
2023. okt. 13. 01:47
 2/17 anonim ***** válasza:
22%
Amúgy igen, ez egyértelmű. A jelen generáció sokkal kevesebbet engedhet meg magának, mint a szüleik.
2023. okt. 13. 04:26
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
Ja, és mi náluk is jobban hanyatlunk, pedig nem vagyunk nyugat, esetleg csak nyugatiasak... ez az igazán szívás.
2023. okt. 13. 04:27
 4/17 anonim ***** válasza:
34%
Én azt hallottam, amikor Vespucci földre szállt Amerikában és elneveztették róla a földrészt, a következő szava az volt, hogy bmeg, ez már most hanyatlik.
2023. okt. 13. 06:23
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
Nem, mert mi kipcsákok vagyunk, akik bátrak, csak mindenkivel ellenkezni kelljen.
2023. okt. 13. 06:24
 6/17 D-Mano ***** válasza:
63%

Igen, hanyatlik.

A Nyugat-Nyugat (Nyugat-Európa, Észak-Amerika) is hanyatlik, és a Kelet-Nyugat is hanyatlik (Kelet-Európa, benne a Balkán és Oroszország). Csak a kettő másféleképpen hanyatlik.

Nyugat-Nyugat főleg társadalmi, kultúrális téren hanyatlik. Ezt mutogatják a Kelet-Nyugati vezetők a népeiknek, hogy elmaszatolják a saját országaik gazdasági hanyatlását, ahogyan meg a Kelet-Nyugat hanyatlik.

És fordítva: a Nyugat-Nyugati vezetők pedig a saját gazdasági, technológiai fejlettségükkel jönnek, hogy igazolják a népeik szemében, hogy a káros, kóros újabbnál újabb társadalmi tendenciák, amiket támogatnak, azok valójában jók...

2023. okt. 13. 08:12
 7/17 anonim ***** válasza:
86%

Kósa bement egy hanyatló nyugati felső tízezres polgár lakásába. :D

[link]

(szarkazmus)

2023. okt. 13. 08:24
 8/17 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem akkor beszéljünk hanyatló nyugatról, amikor Magyarországon az életszínvonal nagyon fejlődik, vagy legalább stagnál. Ezzel szemben ezerszer jobban zuhan nálunk, mint bármelyik nyugati államban.
2023. okt. 13. 08:27
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
8: 2010 óta 75%-kal nőttek a reálbérek, miről beszélsz?
2023. okt. 13. 08:37
 10/17 anonim ***** válasza:
78%
9, Nekem tök érthető, hogy miről beszél, ő az életszinvonalról beszél.
2023. okt. 13. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!