KezdƑoldal » Politika » KĂŒlföldi politika » Hanyatlik a nyugat? đŸ„°đŸ’…đŸ˜˜đŸ˜âœšđŸ’ŠđŸ’šđŸŒŸđŸ˜ž

Hanyatlik a nyugat? đŸ„°đŸ’…đŸ˜˜đŸ˜âœšđŸ’ŠđŸ’šđŸŒŸđŸ˜ž

Figyelt kérdés
2023. okt. 13. 01:38
1 2
 1/17 anonim ***** vĂĄlasza:
28%
Igen. Lassan kis afrika lesz belƑlĂŒk.
2023. okt. 13. 01:47
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/17 anonim ***** vĂĄlasza:
22%
AmĂșgy igen, ez egyĂ©rtelmƱ. A jelen generĂĄciĂł sokkal kevesebbet engedhet meg magĂĄnak, mint a szĂŒleik.
2023. okt. 13. 04:26
 3/17 anonim ***** vĂĄlasza:
86%
Ja, Ă©s mi nĂĄluk is jobban hanyatlunk, pedig nem vagyunk nyugat, esetleg csak nyugatiasak... ez az igazĂĄn szĂ­vĂĄs.
2023. okt. 13. 04:27
 4/17 anonim ***** vĂĄlasza:
34%
Én azt hallottam, amikor Vespucci földre szĂĄllt AmerikĂĄban Ă©s elneveztettĂ©k rĂłla a földrĂ©szt, a következƑ szava az volt, hogy bmeg, ez mĂĄr most hanyatlik.
2023. okt. 13. 06:23
 5/17 anonim ***** vĂĄlasza:
87%
Nem, mert mi kipcsĂĄkok vagyunk, akik bĂĄtrak, csak mindenkivel ellenkezni kelljen.
2023. okt. 13. 06:24
 6/17 D-Mano ***** vĂĄlasza:
63%

Igen, hanyatlik.

A Nyugat-Nyugat (Nyugat-EurĂłpa, Észak-Amerika) is hanyatlik, Ă©s a Kelet-Nyugat is hanyatlik (Kelet-EurĂłpa, benne a BalkĂĄn Ă©s OroszorszĂĄg). Csak a kettƑ mĂĄsfĂ©lekĂ©ppen hanyatlik.

Nyugat-Nyugat fƑleg tĂĄrsadalmi, kultĂșrĂĄlis tĂ©ren hanyatlik. Ezt mutogatjĂĄk a Kelet-Nyugati vezetƑk a nĂ©peiknek, hogy elmaszatoljĂĄk a sajĂĄt orszĂĄgaik gazdasĂĄgi hanyatlĂĄsĂĄt, ahogyan meg a Kelet-Nyugat hanyatlik.

És fordĂ­tva: a Nyugat-Nyugati vezetƑk pedig a sajĂĄt gazdasĂĄgi, technolĂłgiai fejlettsĂ©gĂŒkkel jönnek, hogy igazoljĂĄk a nĂ©peik szemĂ©ben, hogy a kĂĄros, kĂłros ĂșjabbnĂĄl Ășjabb tĂĄrsadalmi tendenciĂĄk, amiket tĂĄmogatnak, azok valĂłjĂĄban jĂłk...

2023. okt. 13. 08:12
 7/17 anonim ***** vĂĄlasza:
86%

Kósa bement egy hanyatló nyugati felsƑ tízezres polgár lakásába. :D

[link]

(szarkazmus)

2023. okt. 13. 08:24
 8/17 anonim ***** vĂĄlasza:
82%
Szerintem akkor beszĂ©ljĂŒnk hanyatlĂł nyugatrĂłl, amikor MagyarorszĂĄgon az Ă©letszĂ­nvonal nagyon fejlƑdik, vagy legalĂĄbb stagnĂĄl. Ezzel szemben ezerszer jobban zuhan nĂĄlunk, mint bĂĄrmelyik nyugati ĂĄllamban.
2023. okt. 13. 08:27
 9/17 anonim ***** vĂĄlasza:
0%
8: 2010 Ăłta 75%-kal nƑttek a reĂĄlbĂ©rek, mirƑl beszĂ©lsz?
2023. okt. 13. 08:37
 10/17 anonim ***** vĂĄlasza:
78%
9, Nekem tök Ă©rthetƑ, hogy mirƑl beszĂ©l, Ƒ az Ă©letszinvonalrĂłl beszĂ©l.
2023. okt. 13. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!