A nyugat valóban hanyatlik, szegénység van és migráns
hordák fosztogatnak ?
Figyelt kérdés
Még sosem voltam külföldön. Illetve egyszer Romániában Brassóban és környékén, de ott csak annyi volt a különbség hogy az utak rosszabbak voltak, az utcák pedig tisztábbak. A nyugati országokat csak hírekből ismerem. Ott pedig írnak mindenfélét. Mielőtt jönnétek hogy ne olvassak origót, a telexen is nagyon sok cikk volt a svéd migránsokról, negatív értelemben.
Relatív értelemben hanyatlik (egyre kisebb a súlya a világban), a migránsgettókkal pedig valóban sok probléma van. Szegénység a többségre nem jellemző.
2023. okt. 7. 16:18
2/19 anonim válasza:
És csak Orbán Viktor ad neked erőt és minden lebíró akaratot...
2023. okt. 7. 16:21
3/19 anonim válasza:
Igen. Én Svédben nem voltam évek óta. De hogy Franciaország nagyon el van már kutyulva az biztos.
2023. okt. 7. 16:24
4/19 anonim válasza:
Szerintetek mit tesz az európai iparral, hogy többszörösre nőnek az energiaárak? Egyes nyersanyagok nagyon nehezen hozzáférhetővé válnak.
2023. okt. 7. 16:27
5/19 anonim válasza:
Bár már nem eu tagok, de 20 év alatt London is iszonyat lezüllött, amit nagyon sajnálok, mert tetszik az angol kultúra, többször is jártam kint és járok is, mert él ott rokonom 20 plusz éve, de ő is mondja, hogy ez már nem olyan.
2023. okt. 7. 16:28
6/19 anonim válasza:
"Szerintetek mit tesz az európai iparral, hogy többszörösre nőnek az energiaárak? "
Megmihálylik.
2023. okt. 7. 16:33
7/19 anonim válasza:
"Bár már nem eu tagok, de 20 év alatt London is iszonyat lezüllött"
Annak önmagában a túlnépesedés is iszonyatosan odarakott. Ha egyetlen fekkancs se lenne benne akkor sem lenne elviselhető ott az élet mert feherből is van annyi mint a szemét. De mondjuk még így is kevésbé undorító hely mint Németország.
2023. okt. 7. 16:37
8/19 anonim válasza:
7.
Rengeteg a román is, nagyon sok gond van velük.
Külvárosokban is ott vannak, mesélték, hogy hiába hívtak rendőrt rájuk, ki sem jöttek, mikor meghallották a címet.
Este nem tanácsos sétálgatni az utcán, és nem a legputtóbb környékről beszélünk.
A vidék valóban kevésbé undorító, de a nagyvárosokat tekintve számomra Anglia undorítóbb egyelőre, mint Németország.
2023. okt. 7. 16:46
9/19 anonim válasza:
Nekem Németország az undorítóbb. Ott is annyi az ember mint szemét és a német mentalitás erre még rájön. Azért azok mennyire genny emberek, az angoloknak legalább a mentalitása elviselhető. Viccesek, barátságosak a német meg egy karót nyelt köpedelem népség sarkos szabályokkal. Ott még kb a tuja is vigyázzban áll a járda mellett. Gennyesen undorító hely.
2023. okt. 7. 17:08
10/19 anonim válasza:
9, dehát, hogy lehet egy olyan ország undoritó, ami egyrészt nem létezik, másrészt, meg már 3. tele van megfagyva?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!