Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A nyugat valóban hanyatlik,...

A nyugat valóban hanyatlik, szegénység van és migráns hordák fosztogatnak ?

Figyelt kérdés
Még sosem voltam külföldön. Illetve egyszer Romániában Brassóban és környékén, de ott csak annyi volt a különbség hogy az utak rosszabbak voltak, az utcák pedig tisztábbak. A nyugati országokat csak hírekből ismerem. Ott pedig írnak mindenfélét. Mielőtt jönnétek hogy ne olvassak origót, a telexen is nagyon sok cikk volt a svéd migránsokról, negatív értelemben.
2023. okt. 7. 16:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nyugaton a fiatalok élni tudnak.

Magyarországon olyan szegénység van, hogy még egy garzont se tud bérelni a fiatalok fele.

Ilyen szegénység a rendszerváltáskor se volt.

Az emberek kb 60%-a minimálbéren nyomorog.

Béremelés helyett hozzák be a tőlünk is szegényebb országokból a munkaerőt, akik hajlandóak kevésért is dolgozni, munkásszállón élni.

Aki itt marad, nyomorog, és a szüleivel él, ha szerencsés és egyke, akkor örököl, ha nem, akkor nyomorog egész életében.

2023. okt. 7. 17:20
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Anyagilag jobban áll Nyugat-Európa, ez tény. Nem csak az állam gazdagabb, hanem általában az emberek is. Ellentétben az USA-val, ahol világelső a GDP, de közben rengetegen nyomorognak. A migránsok viszont igenis nagyban rontották a közbiztonságot, ez szintén tény. Nincs értelme tagadni, ahogy az ellenzék tette éveken át. 2015-ben ebben a konkrét ügyben igaza volt Orbánnak. Az más kérdés, hogy ezt hazaszeretet, vagy hataloméhség motiválta e.
2023. okt. 7. 17:48
 13/19 anonim ***** válasza:
23%

12 Akkor miért hozat orbán migránsokat?

A migráció meg wgy kamu kérdező

2023. okt. 7. 18:07
 14/19 anonim ***** válasza:
85%
A migráció egy kamu? Én azért ezt nem merném kijelenteni.
2023. okt. 7. 18:16
 15/19 anonim ***** válasza:
60%
13 Azért, mert most ebből remél hasznot. Egyébként hogy érted azt, hogy a migráció kamu?
2023. okt. 7. 18:19
 16/19 anonim ***** válasza:
35%

15 Pár ember másik országba men

gy ennyi az egész

2023. okt. 7. 18:26
 17/19 anonim ***** válasza:
77%

15, abban az értelemben kamu, ahogy Orbán használja, mert, miközben, csak ő védhet meg minket attól, hogy bevándorló és migráncsország legyünk és kell a kerités és a határvédelem, az ország belsejében kergetik az általunk kiengedett embercsempészeket, meg Budapesten találnak migráncsok tucatjait és, ami a legszebb az egészben, hogy az ÉSZAKI szomszédunknál épp áll a bál, a migráncsokok miatt, mert Európa északi része elkezdte lezárni a felénk eső határokat.

Nem a menekülő emberekről van szó, hanem a politikáról, amit Orbán folytat, már 8 éve.

2023. okt. 7. 18:26
 18/19 anonim ***** válasza:
72%
Kétségeim vannak. Két napja voltam Ausztria második városának a belvárosában egy kis ideig. Csak fehér embereket láttam az utcán. Franciaországban két. Láttam egy-két arabosabb vagy cigányképű férfit, de döntően ott is fehéreket láttam.
2023. okt. 7. 20:02
 19/19 anonim ***** válasza:
58%
Jártál Fr. déli részén is? Marseille?
2023. okt. 7. 20:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!