A Palesztina vs Izrael kérdésben melyik oldal mellé állnál, illetve milyen politikai elveket vallasz?
40 hazudsz. London bevándorlókkal teli multikulturalis város. Londonban napi 6 késeléses gyilkosság van.
Lengyelországban nincs bevándorló. Lengyelországban évi 2-3 rablás van.
De azok! Utálják a keresztényt! Akkor minek jönnek ide?
Ha fordítva lenne és én mennék oda, és a keresztény vallásom gyakorolnám már rég megköveztek, lincseltek volna!
Az utcákon is terrorista szimpatizánsok ünnepeltek! Ünnepelték a gyilkolást!
Oké 1 millióból nem 1 millió az! De akkor se leheltetsz kiszűrni ha egyszer beindulnak...Azért nem kéne egyet se be engedni!
A másik meg az hogy annyian leszünk Európába hogy majd lehet harcolni a vízért, ételért...Nem tudom ki érdemli majd meg jobban!
42-es
Mennyire gyakorlod a keresztény vallásod? Arról beszélsz, hogy ki érdemli meg jobban a vizet, ételt stb. Ez nem keresztény, hanem áruló kafir.
Béke veled, és gondolkodj mielőtt szólsz
Mit nem értesz azon hogy ha elnépesedik még jobban a világ és víz, étel hiány lesz és Európa lesz a legélhetőbb hely de idejönnek mindenfelől és a helyi "őslakosnak" majd nem jut semmi!
Te meg ezen gondolkozz el! Ez nem kereszténység kérdése! Logikus gondolkodás!
De remélem te majd oda adod a családod, gyerekeid szájából a kenyeret majd! Mert ne félj lassan eljön ez az idő!
De lehet ôket uralni mint esdig bàrmikor
Csak ugye a nagyhatalomnak ÈRDEKE hogy europàt ellepjèk a fekete-kòrók
Ès ez a baj…-.-
Nem sajnálom Európát. Megérdemli a sorsát.
Leírok egy esetet, ami érzékelteti a helyzetet.
Rólam azt kell tudni, hogy nem élek Magyarországon már évek óta szerencsére. És soha nem is fogok visszaköltözni. Tehát itt kint egy nyugat-európai országban (most lényegtelen melyik, mert lehet akármelyik, de maradjunk annyiban, hogy német nyelvterület) az előző cégem keresett szakmunkásokat. A munka olyan volt, hogy nem sokan értenek pontosan ehhez a területhez, tehát a cég igazgatója is évek óta keres már szakmunkásokat.
De jöttem én, és nekem sikerült megcsinálni a munkát, így engem felvettek. Azonban a fizetés gyalázatos volt. Gyakorlatilag ha elmentem volna betanított munkásnak akkor is megkereshettem volna ennyit. Ami durva, mert mint írtam ez olyan szakmunka volt, amit alapból nem sokan tudnak megcsinálni.
Tehát lényegében ez volt az oka, hogy a cég igazgatója miért keres már évek óta munkásokat. Mivel senki nem olyan hülye, hogy betanított munkás bérért csináljon meg nem könnyű szakmunkát. Természetesen én is felmondtam.
Viszont ott a cégben a kollégák nagy része arab vagy afgán menekült volt.
Meg kell jegyeznem, hogy mind rendkívül udvarias és segítőkész emberek. Tehát ha bármi volt, rájuk mindig számíthattam, mindig készen álltak segíteni nekem ha nem tudtam valamit.
Szóval én ezekre az emberekre egy rossz szót nem tudok mondani.
És pont amiatt, mert botrányosan sz*r fizetéseket adott a gyár igazgatója, ezért echte helybeli el sem vállalta a munkát és nem is dolgozott ott egy helybeli sem (csak egy az irodában, de a gyárban senki). Így mindenki a gyárban vagy menekült volt, vagy mélyszegény országokból jött. Ők nyilván el fogják vállalni a munkát aprópénzekért is, mert ez nekik még mindig sokkal jobb mint visszamenni Afganisztánba, Szíriába vagy Eritreába.
Az afgán kolléga mondta, hogy tervezi az egész családját kihozni oda, de nehéz neki elintézni ezeket a vízumokat meg papírmunkákat, ezért tervezi, hogy visszamegy mert hiányzik neki a családja (felesége, gyerekei stb). Viszont mivel senki más nem vállalná el a munkát annyi pénzért, mint az az afgán, ezért helyette nem lenne más. Így a cég igazgatója felajánlotta neki, hogy majd ő megszervezi a vízumokat a családjának és segít neki a családját Afganisztánból kihozni ide.
Tehát gondoljunk ebbe bele: Ahelyett, hogy tisztességes bért adna, inkább kitelepít ide Afganisztánból egy egész pereputtyot.
Olyan szinten kapzsik és önzőek lettek az európai gazdagok, hogy egyáltalán nem gondolnak bele a cselekedeteik következményeibe, olyan szinten csak a saját zsebüket nézik, hogy nem érdekli őket kiket meg hány migránst telepítenek be.
De mint írtam velük, tehát magukkal a migránsokkal semmi bajom nem volt sosem. Igazából lehetnénk mi is. Ha mi születtünk volna oda, akkor mi is ugyanilyenek lennénk.
Itt a cég igazgatójának mérhetetlen sza*rrágó és kapzsi viselkedésén kell elgondolkodni.
És megjegyzem, hogy Magyarország dettó ugyanilyen.
A magyar cégigazgatók sek gondolnak bele, hogy milyen durva következményei lesznek ennek a több tízezer migránsnak a betelepítésének. Inkább behozzák Ázsiából a migránsok tízezreit mintsem tisztességes bért adjanak. Mert nekik annyira fontosak a luxusyachtok meg a balatoni luxusvillák, hogy nem érdeklik ha cserébe tönkre is teszik az országot. Ezeknek a gazdagok a saját zsebükért cserébe eladnák a saját anyjukat is, olyan szinten nincs semmi elvük.
Amikor egyszer egy építkezésen dolgoztam Magyarországon, akkor megkérdeztem az építkezés legfőbb vezetőjét, hogy mi lesz akkor ha majd ezeket a villákat mind kínaiak fogják majd felvásárolni? Amire ő csak cinikusan megjegyezte, hogy őt nem érdekli ki veszi meg, csak pénz legyen. Tehát nem érdekli őket ha kínai üzletemberek fognak nyerészkedni magyar dolgozó embereken, csak a saját zsebük számít. Budapestet is amúgy a Belvárosban a kínaiak már szinte mindent felvásároltak. Aki albérletért fizet az gyakorlatilag nagy valószínűséggel egy shanghai milliárdost tart el.
Tehát ilyen szempontból Magyarország és Nyugat-Európa közt semmi különbség nincs. Mindkettőben a gazdagok a sajáw zsebükért cserébe feláldozzák az egész országot.
Tehát igazából megérdemli Európa, hogy a migránsok lerombolják. Európának már nincs semmi kultúrája, Európának csak a profit számít. Minden a pénz, nulla a kultúra. Egy ilyen civilizáció felőlem nyugodtan tűnjön csak el a történelem süllyesztőjében.
De nyilván nem mindenütt annyira pénz-centrikus kapzsik az európaiak mint Magyarországon vagy a német nyelvterületeken. Pl Hollandiában nem is engednek be akárkit. Amikor ott éltem ott meg is mondták konkrétan, hogy kizárólag csak EU migránsokat engednek be, mást nem. Volt is egy eset, hogy a holland kormány menekülteket akart elhelyezni, de nem volt hova. Így egy helyi panzió tulajdonostól meg akarták venni a panzióját, hogy majd oda lesznek berakva a migránsok. Amint megtudta a holland tulaj, azonnal lemondta az egészet és nem érdekelte hány tíz millió eurót is kínáltak fel neki, ő nem akarta eladni, miután már tudta, hogy migránsoknak lesz majd. Magyarországon vagy Németország, Svájc, Franciaországban stb nagyívben sz*rtak volna, ott csak az érdekelte volna őket, hogy keresnek jó sok pénzt és kit érdekelnek a betelepülő migránsok?
Szóval vannak országok ahol még van némi elv és kultúra az emberekben, mint pl Hollandia. De az olyan országokban ahol kizárólag csak a pénz és profit számít (mint pl Magyarország is) azokért nincs semmi remény.
És mégegyszer hangsúlyozom:
Nekem soha semmilyen bajom nem volt ezekkel az emberekkel. Ők is ugyanúgy a családjaikkal foglalkoznak, a gyerekeiket nevelik stb. Semmi különbség nincs köztük és köztünk.
Igazából mi egy oldalon állunk velük. De ezek a kapzsi pénzéhes férgek (mert embereknek nemigazán nevezném őket) pontosan tudják, hogyha mi egyszerű emberek egyszer mind összefognánk és fellázadnánk ellenük akkor nekik annyi. És pont ezért kitalálnak olyan ideológiákat amiknek a lényege, hogy az egyszerű kisembereket egymásnak uszítsák. Lásd pl a fideszt vagy Orbánt is, aki a hatalmas pénzembereknek, oligarcháknak egyik leszorgosabb nyalonca. Megy az uszítás és gyűlölködés a migránsok ellen, mintha ezek az egyszerű szegény emberek bármiről is tehetnének, de ugyanakkor pont ő telepíti be a legtöbb migránst Magyarországra, mert ezek a gyárigazgatók képtelenek normális bért megfizetni.
Ne legyünk hülyék emberek. Ne higgyünk el semmit ezeknek a féreg Dk, Fidesz stb oligarcha-szopkodó pártoknak semmit sem. Ezek egyszerre uszítanak a migránsok ellen és egyszerre telepítik is be őket. Ez a "divide et impera" elve.
Ne higgyünk nekik. Onnan lehet tudni, hogy hazudnak, hogy mozog a szájuk. Nekünk egyszerű kisembereknek össze kell fognunk inkább ezekkel a migránsokkal és együtt elsöpörni ezeket az elvektől mentes pénzéhez patkányokat, oda ahova valók. A történelem süllyesztőjébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!