A Palesztina vs Izrael kérdésben melyik oldal mellé állnál, illetve milyen politikai elveket vallasz?
28,29
Szerintem még mindig jobbak mint a terroristák akik bizony a keresztényeket sem szeretik és az egy dolog hogy nem szeretik, de a fejed előszeretettel le is vágnák ne legyen kétséged!
Mindegyiknek van hibája! De ha választani kéne inkább Izrael!
Pedig a zsidók könyvében, a Tanakhban vagy hétköznapi nevén az Ószövetségben elég világosan le van írva a zsidók viszonya a gójokhoz. Tulajdonképpen kiirtandó vadállatokként tekintenek ránk. Ebből lett levezetve a Talmud is.
Olvasd el pl a Józsue 6:21-et, kb így tekintenek ránk a zsidó.
Az 56-os Ávós tisztek nagy része is zsidó volt. Rákosi Mátyás születési nevén Rosenfeld Mátyás is zsidó családból származott, még zsidó rabbik is oktatták kiskorában.
Kérdező: Én értem! És el is hiszem! De olyat még nem halottam legalábbis mióta élek hogy zsidó gyilkolt keresztényt...
Ellenben a muszlimok annál inkább!
A rasszista “nàci”mivoltom szerint
Win-win ez az ùjabb hacacàrè a palàk meg a zsidajok közt..
De …DE! A palàknak adok igazat ismèt
Azok egyszerû nèp akik a sajàtjukon kívûl màs hidegenhagy…de a zsidók..a legôsibb uszítò xarok ès a kreàlt nagyhatalmukkal az USA val aztàn rohadtul belepofàznak mindenbe mindenkibe is!
Az èn meglátàsom a vilàg romlásànak oka az Amerika..akik csak az eszköz akik pesig hasznàljàk azt a bizonyos “eszközt”azok a zsidòkok…hogy amerika vesszen 1xis a zsidònak kène mostmàr
Tènlyeg eltünni feldarabolni felègetni mind egy szàlig ès az utòdokat teljesen àtnevelni (ha marad) ès egy szàmító uszítò zsidònèlküli vilàgot teremteni…
Minden valamirevalò nagy birodalom/hatalom a lètezô törtènelem soràn mind elbukott…
A fekete meg homoknèpet a fehèrember mindig is tudta uralni így azok kevèsbè àrtalmatlanok mint a zsidòsàg
(Sajàt “nàci,rasszista”vèlemènyem amit sem eddig sem ezutàn nemtagadok)
<3
Egy fideszes meg ennek pont az ellenkezőjét mondaná.
Igazából semmi különbség nincs köztük. Az egyik az A szekta képviselője, míg a másik a B szektáé. De mindkettő szárny valójában ugyanahhoz a dögkeselyűhöz tartozik.
Valójában naponta fordulnak elő ilyesmik is. Csak mivel az M1, CNN, 444 nem számol be ezekről ezért sokak szerint nincs is.
De itt van egy példa:
Ezt a keresztényt később szentté is avatták. Egy zsidó gyilkolta meg.
#35 Én meg inkább a túlnépesedett migrációtól, és a vele járó terrortól félek inkább! Mert uralni nem igazán lehet őket ahogy írtad!
Mert már többen vannak mint az Európai!
Zsidó meg max harácsol stb...Még mindig jobb mikor az Arab, Afrikai elkezd majd robbantgatni meg lövöldözni az utcákon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!