Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Sok ember miért nem sajnálja...

Sok ember miért nem sajnálja a lebombázott palesztinokat Gázában?

Figyelt kérdés
Nem kollektív bűnösség azt mondani 2,3 millió emberre, hogy maguknak keresték a bajt, párezer militáns tagjuk miatt?

2023. okt. 12. 16:32
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
87%
Egyébként ha ennyire háborúzni szeretnének,akkor menjenek a vezetők ölni egymást,de ne ártatlan embereket végezzenek ki.
2023. okt. 12. 19:55
 22/46 A kérdező kommentje:

22:

Dehogynem sajnálom! Őket is abszolút.

De jelenleg meg százával halnak a palasztin gyerek és nők is, nem értem, hogy sokak empátiáját ez hogy nem triggereli.

Ilyenkor ezt az ősi, agytörzsi hozzáállást látom eluralkodni az embereken, hogy oldalt választanak és elkezdik az ellenséges törzset dehumanizálni, mert gondolom ez oldja a szorongásukat

2023. okt. 12. 20:23
 23/46 anonim ***** válasza:
0%
Engem mondjuk azért kavart fel jobban a Palesztin téma,mert leadják a baromságaikat. Izraelről ilyet nem láttam eddig. De olyat se,hogy csecsemők fejét vágták volna le. Ellenben tele az online tér Palesztina undormányaival.
2023. okt. 12. 20:31
 24/46 A kérdező kommentje:

25:

Miért, a levágott fejű csecsemőkre milyen bizonyítékot lattal?

Csak mert a CNN szerint ilyen megtörténtét még maguk a hivatalos izraeli szervek sem erősítették meg. Te hol lattal ilyet?

[link]

2023. okt. 12. 20:44
 25/46 anonim ***** válasza:
86%

"Tort ül itt az empátiahiány és a faji alapú gyűlölet 😞"

Abban mi a faji alapú gyűlölet, ha leírom, hogy a 3,8 termelékenységi ráta nem túl kifizetődő, főleg nem ott, Gázában?

Meg ha leírják, hogy a 65%-os munkanélküliség sem a legjobb dolog a világon.

"Ilyenkor ezt az ősi, agytörzsi hozzáállást látom eluralkodni az embereken"

Nem, hanem itt azért kicsit többről van szó annál, mint hogy ártatlan emberek meghalnak. A Gázai iskolában konkrétan arra nevelik a gyerekeket, hogy gyűlöljék a zsidókat. Most ha valaki a gyerekeit gyűlöletre neveli, azon szerinted lehet segíteni?

Vagy mint ez a palesztin apa itt a videón, aki a saját gyerekét küldi rá az izraeli fegyveresekre, hogy dobálja meg őket kővel: [link]

Most őszintén, ember az ilyen?

2023. okt. 12. 20:50
 26/46 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező,mindketten ugyanannyit tudunk az egészről,hacsak nem ott élsz. Persze,bizonyíték nincs,de arról mondjuk láttam egy röpke videót,ahol a fesztiválon lövöldöznek vagy hogy utána a lányt végighurcolják,meztelen,stb.,ott köpködik. Ezekután azt gondolom igaz ott minden,ha nem több is. Terrorista emberekből,akiket gyilkolásra neveltek belefér bármi. De ha csak ennyit is tudunk miért is pont Palesztinát kellene védeni? Ártatlanokat ölnek, egyik sem különb,de még mindig az Arabok azok,akik gondolnak egyet eltérítenek gépeket,felrobbantanak dolgokat,lemészárolnak csak úgy. Beteg dolgaik vannak. És nem vagyok rasszista.
2023. okt. 12. 21:03
 27/46 anonim ***** válasza:
39%

23.

Igaz hogy nem vágták le a csecsemők fejét, csak szétrobbantották őket!

[link]

"övezetben már több mint 400 halálos áldozata van az izraeli ellentámadásnak. A halottak között 20 gyerek van"

2023. okt. 12. 21:08
 28/46 anonim ***** válasza:
80%

Ezek a palesztinok nem emberek ezek nem szabadságharcosok ezek mocskos gyilkosok.

[link]

2023. okt. 12. 22:11
 29/46 anonim ***** válasza:
100%
Ott élők támogatják ezt a terrorszervezetet. A tetteiket még meg is tapsolják.Én nem sajnálom őket,könnyebb lenne a világnak ha mind a 2,5 milliót lelőnék az izraeliek.
2023. okt. 13. 08:57
 30/46 anonim ***** válasza:
79%

Ők lőttek először.

Vesszenek.

2023. okt. 13. 18:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!