Izraelben a Nova fesztiválon mészárlás történt. Hogy képes csomó ember a palesztinoknak "szurkolni"?
A palesztínok körbekerítették a bulizó fiatalokat, és válogatás nélkül levadászták őket.
3 órán keresztül zajlott a vérengzés. 250-300 halottat találtak... csomó embert elraboltak.
Nem nagyon lehetett elbújni, minden zegzugot átfésültek :(
Értem én, hogy a zsidók elvették a földjüket.
De ez a megoldás? Kb olyan mintha átmennénk a román kisgyerekeket mészárolni, merthogy Erdélyt "ellopták" anno.
Itt nincs genfi egyezmény. Középkorban is megirigyelték volna ezt a brutalitást.
Lehet látni a videókon, hogy élvezik az embervadászatot.
Hogy képes csomó ember a palesztinoknak "szurkolni"?
Tajekozatlanok + semmi szemelyes tapasztaluk nincs az un. "palesztinokkal"
Ha csak egy hetet toltenenek ezekkel az allatokkal, nem " szurkolnanak " nekik tobbet.
"Értem én, hogy a zsidók elvették a földjüket."
Már bocs de Júdea mióta arab föld? A zsidók 3500 éve élnek ott, tudsz mutatni arabokat korábbról vagy ottani arab államot?
A zsidó visszavették azt a földet ami az ókor óta az övék volt, és ahová az arabok csak később jöttek be mint migránsok. A zsidók építettek ott egy fejlett, modern jóléti államot ahol eddig nomád sátrak álltak. A zsidók hozták be a közel keletre az emberi jogokat és egy csomó mindent, amikor a környező arab országokban diktatúrák voltak ahogy ma is. A zsidók törekedtek bármi kompromisszumra amit az arabok sose fogadtak el, semmi béketervet.
A kérdésre válaszolva, mert buták mint a föld. Átlag Pista az izzadt pörköltszaftos atlétában előszeretettel hibáztatja a zsidókat a saját nyominger életéért.
"A zsidók 3500 éve élnek ott"
Eltek ott. Rossz az igeido. Mert utana Flavius Vespasianus es a fia, Titus elintezte, hogy ne eljenek ott.
Vagyis akkor mi is elfoglalhatnank Kozep-Azsiat, mert 3500 eve ott eltunk?
39F incel
Mert kretének. Ilyennek épeszű ember nem szurkol:
" Hogy képes csomó ember a palesztinoknak "szurkolni"?"
Hogy képes csomó ember az Arsenal, Bayernek "szurkolni", úgy hogy egyetlen hazai ország focistája sincsen benne?
Hogy képes csomó ember a fradinak "szurkolni", úgy hogy tele van migránsokkal?
Ilyen az élet. Evolúció, versengés...
"Vagyis akkor mi is elfoglalhatnank Kozep-Azsiat, mert 3500 eve ott eltunk?"
Mert Közép Ázsiában folyamatosan a mai napig jelen voltak ott magyarok? Júdea területén a 3500 év minden évében éltek ott zsidók. Izraelben sem minden zsidó telepes. De aki visszatelepült pont annyi joga van ott élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!