Kell-e tartani attól hogy a palesztinok Németországban fognak terrortámadásokat végrehajtani?
20, nem, Felcsútról, akartam Pozsonyba menni, de, hát nemtudtam.
Mi az a ballib amúgy?
Tehát ha valakinek alapból szerény az intelligenciahányadosa, azért is mindenki más hibás.
Most épp az imádott tanárjaitok.
Hogy is van ez? Ilyenkor nem állunk a tanárok mellett?
Akkor mire ez a fizetésemelés hiszti tőletek, hogy kapjanak többet? Hisz most írtátok, hogy nem végzik jól a munkájukat. 😭
#18. "De ettől a nemsorosmédia még mindig Németországgal lesz elfoglalva és nem azzal, hogy miért nem tudok Pozsonyba menni."
Még hazudsz is egyébként, a kormánypropagandisták is lehozták. Már megint az van, hogy a fideszesek átkattintanak* a Soros-médiára, de ez már fordítva nem történik meg, aztán csodálkoztok, meg nem értitek, hogy mi van.
Te figyi, nem lehet, hogy az volt a gond, hogy eldobtad az útleveledet a határon? Valószínűleg Röszkénél így tanultad meg, de attól még ez így nem szabályos. Legközelebb ne dobd el és bemehetsz. De maradhatsz Angyalföldön is, totál megértem.
*Valójában nagyrészt ők sem olvasnak origót egyébként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!