Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kell-e tartani attól hogy a...

Kell-e tartani attól hogy a palesztinok Németországban fognak terrortámadásokat végrehajtani?

Figyelt kérdés
Mai hír hogy a német kormány bekeményített a Hamásszal szemben. Lehet ezek után valamiféle megtorlásra számítani a német városokban müködő iszlamista terroristasejtek részéről?

2023. okt. 12. 14:33
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
48%
19, én is erről beszélek, hisz 3 tele van már megfagyva Németország, sőt már nem is létezik, vagyis tegnap sem volt már olyan, hogy Németország.
2023. okt. 12. 15:14
 22/51 anonim ***** válasza:
48%

20, nem, Felcsútról, akartam Pozsonyba menni, de, hát nemtudtam.

Mi az a ballib amúgy?

2023. okt. 12. 15:15
 23/51 anonim ***** válasza:
23%
#17. Semmi gond és sajnálom, hogy amőbáztál a tanórákon, a tanáraid amúgy tutira nagyon igyekeztek, dehát szarból nem lehet várat építeni. :(( Tényleg nincs harag, csak akkor légyszi ne okoskodj olyan témákban, amikhez fingod sincs, köszi!
2023. okt. 12. 15:16
 24/51 anonim ***** válasza:
58%
24, örülök, hogy nem haragszól, de, hát, hol kapjon az ember személyeskedő kioktatást, ha nem itt? Mégis, ha az iskolába nem tanitottak meg arra, hogy ne legyen setétproli, akkor, hol?
2023. okt. 12. 15:18
 25/51 anonim ***** válasza:
Igen,természetesen.Fel fogják robbantani fél európát.
2023. okt. 12. 15:19
 26/51 anonim ***** válasza:
49%

Tehát ha valakinek alapból szerény az intelligenciahányadosa, azért is mindenki más hibás.

Most épp az imádott tanárjaitok.

Hogy is van ez? Ilyenkor nem állunk a tanárok mellett?

Akkor mire ez a fizetésemelés hiszti tőletek, hogy kapjanak többet? Hisz most írtátok, hogy nem végzik jól a munkájukat. 😭

2023. okt. 12. 15:19
 27/51 anonim ***** válasza:
58%
27, bár tudnám, hogy hányan is lehetek én, hogy igy átváltottál többesszámba.
2023. okt. 12. 15:21
 28/51 anonim ***** válasza:
64%

#18. "De ettől a nemsorosmédia még mindig Németországgal lesz elfoglalva és nem azzal, hogy miért nem tudok Pozsonyba menni."

Még hazudsz is egyébként, a kormánypropagandisták is lehozták. Már megint az van, hogy a fideszesek átkattintanak* a Soros-médiára, de ez már fordítva nem történik meg, aztán csodálkoztok, meg nem értitek, hogy mi van.

[link]

Te figyi, nem lehet, hogy az volt a gond, hogy eldobtad az útleveledet a határon? Valószínűleg Röszkénél így tanultad meg, de attól még ez így nem szabályos. Legközelebb ne dobd el és bemehetsz. De maradhatsz Angyalföldön is, totál megértem.

*Valójában nagyrészt ők sem olvasnak origót egyébként.

2023. okt. 12. 15:21
 29/51 anonim ***** válasza:
12%
Kit érdekel mi van Németországban?
2023. okt. 12. 15:22
 30/51 anonim ***** válasza:
53%
29, nekem csak ilyen magyar izém van, lehet az a gond.
2023. okt. 12. 15:24
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!