Kell-e tartani attól hogy a palesztinok Németországban
fognak terrortámadásokat végrehajtani?
Figyelt kérdés
Mai hír hogy a német kormány bekeményített a Hamásszal szemben. Lehet ezek után valamiféle megtorlásra számítani a német városokban müködő iszlamista terroristasejtek részéről?
#7. Sajnálom, hogy tőlünk kell megtudnod, de bizony, a világ egy picit valóban több, mint amennyit a Soros-híradó hajlandó veled megosztani. Tudod a tájékozódás pont abból áll, hogy nem csak azt vagy hajlandó konzumidióta módjára fogyasztani, amit az elfogult újságíró az őt finanszírozó utasítására veled megoszt, hanem azon túl is érdeklődsz, vagy legalább nem dugod homokba a fejed, ha valaki ablakot nyit előtted a világra.
2023. okt. 12. 15:00
12/51 anonim válasza:
11, mondod ezt te, aki csak az oroszhirek.hu meg a hasonló szarokat veszi készpénznek, mindent mást hazugságnak tart :D
2023. okt. 12. 15:03
13/51 anonim válasza:
11, apropó tájékozódás, a minap mentem volna Pozsonyba. Nem tudod, véletlenül, hogy miért van lezárva a határ? Sajnos én csak nem Soros médiát nézek és ott nem beszéltek határzárról.
2023. okt. 12. 15:07
14/51 anonim válasza:
#10. Egyrészt nyolc (sincs még), másrészt az úgy nem fog menni, hogy egy tudatlan kis proli vagy, de ezt még erényként is próbálod meg előadni. :D Így már természetesen minden érthető, hát miért is lenne szerinted bármi probléma a németeknél, ha egyszer erről a legalapabb eseményről, ami a médiahallgatások kezdete volt sem hallottál. A kölni szilveszter egy széles körben ismert esemény, ezért is érdemelt önálló cikket például a wikin is. Amúgy arról már akkor ne is beszéljünk, hogy ez nem egy egyszeri eset volt, probléma azóta is bőven van a migránsokkal, csak ahogy a kölni esettel is az elhallgatás volt a cél, úgy számos egyéb, hasonló hír sem jut el hozzád, hiszen ebben jó egysejtűként te is partner vagy (be sem tudsz mást fogadni, csak azt, amit előbb a Magyar Jeti csócsál meg és köp a szádba).
2023. okt. 12. 15:07
15/51 anonim válasza:
13, megmondom én neked kisbarátom, hiszen a soros médiában is ott van :D
Látszik, hogy te nem olvasod, eljátszod itt a nagy tájékozottat :D
2023. okt. 12. 15:10
16/51 anonim válasza:
#12. "mondod ezt te, aki csak az oroszhirek.hu meg a hasonló szarokat veszi készpénznek, mindent mást hazugságnak tart :D"
Nem, azok konkrétan csak az ellenzékiek, akik úgy gondolják, hogy a F.O.S.-ból korrekt tájékoztatást, teljes képet kapnak. Fideszesben ritkábban van ilyen illúzió, már csak azért is, mert ők is tömegesen olvassák a ballib sajtót (majd le is szavaznak utána a Fideszre, pontosan így vagyok ezzel én is).
17/51 anonim válasza:
14, nézd el nekem, a magyar oktatás bugyraiból, a hozzám hasonlók kerülnek csak ki :(
talán egy másik életben, majd oktatást kapok és nem leszek setét proli
18/51 anonim válasza:
15, nem vagyok sem kicsi, sem a barátod, de köszönöm szépen, igazán nagy segitség ez a magyar családoknak, akik nem olvasnak sorosmédiát.
De ettől a nemsorosmédia még mindig Németországgal lesz elfoglalva és nem azzal, hogy miért nem tudok Pozsonyba menni.
2023. okt. 12. 15:12
19/51 anonim válasza:
Tehát ami nem tegnap történt, az már nem is számít libbantéknál.
Igazából meg sem történt. 🤡
2023. okt. 12. 15:13
20/51 anonim válasza:
#13. "miért van lezárva a határ?"
Nincs lezárva a határ, csak fel kell mutatnod a személyidet és beengednek. Idáig már nem sikerült eljutni? Ja, hogy életedbem nem lépted még át az országhatárt, így már minden világos. :D
Amúgy ezzel mégis mi a fenére akartál érvelni? A szlovákoknál határellenőrzés van, tehát a kölni szilveszter meg sem történt, vagy hogy működik ez egy ballib fejében?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!