Az hogy lehet, hogy Orbán Viktor és a Fidesz magyar kisebbséget elnyomó politikust támogat Szlovákiában? Fico kiállt a magyar nyelvet büntető szlovák nyelvtörvény és a magyarokat kollektív bűnösnek minősítő törvény Benes-dekrétum mellett.
Szijjártó Péter nagyon örül a szlovák választások eredményének
Közösen tiltakozik az MSZP, az SZDSZ, a Fidesz és a KDNP a szlovákiai államnyelvtörvény módosítása ellen, amely miatt akár 5000 euróra is büntethetik azt, aki nem megengedett körülmények között beszél magyarul
Fico: a Benes-dekrétumok megváltoztathatatlanok
azért támogatja mert orbán, mert fico se támogatná fegyverekkel ukrajnát, szóval a hasonló álláspont miatt.
pl ha egy nőt megcsalja a férje sokszor és visszafogadná a nő ennek ellenére is, akkor értem ezt a bírálást, de ez politika, nem szerelem. a kommentekből az jön le hogy ti szerelemből politizáltok, pedig a politikában érdek az első.
a linkek meg 2009 és 2012esek nem gondolod hogy 15 év alatt változik a világ?
16 Nem gondolom mert a magyarellenes nyelvtörvény még mindig használatban van Szlovákiában.
Azért legyünk már korrektek ha ukikat utálod a nyelvtörvényük miatt akkor Szlovákiával és Ficoval miért is vagy elnéző évtizedek óta?
Ja mert fidesznyik vagy a pártközpontból kapod a parancsokat nem a józan mérlegelő eszed szerint.
17: máshogy fogalmazom akkor: orbán azért támogatja a ficot mert nem egyedül lesz a nagy "békepárti politikájával".
jaaaa hogy hülye vagy a politikához, meg aki nem ért veled egyet az fidesznyik, bocsánat, nem tudtam hogy retard vagy.
akkor javítok: órbán rósz!!!! így már mégfélél? akór a maji hídeg ídő ís órbánnak a híbálya?
18. Ne tőlem kérj bocsánatot hanem a nemzetedtől ami miatt ilyenekre szavaztál.. :(((
Hát én végülis meg tudom érteni ha valaki nem akar egyedül lenni. Uncsi lehet elidegenítve a kiskakasnak a karmelita szemétdombján a budai várban...:) De Orbán esetében vagy bármelyik magyar miniszterelnök esetén ez nem szabad hogy felülírja a nemzeti érdekeket és a kisebbségek védelmét.
A nemzeti érdek képviselet, amit hamar elhagy a Fidesz. De propaganda szintjén persze ötös.
Hát ezért nem nemzeti a fidesz inkább szabadságellenes illib gyülevény.
Te beszélsz retardokról az ellenzékiekből, épp a Fidesz - Gyúcsááány a hibáás! kampánya, meg a Csak a Fidesz! kampánya után? :DD
Ennél egybites üziket ennél egybitesebb szavazótáborának nem is küldhet, nyilván van aki ezt sem fogja fel fidesznyik oldalvást.
Jelenleg legfontosabb a béke megtalálása, és ez már előrelépés.
Akármilyen is Fico a béke oldalán áll.
De haladunk azért, mert kezdi leállítani a támogatásokat az USA és már több EU Ország is. Lehetséges nem kell már olyan sok embernek meghalnia a semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!