Mi lesz ennek a szlovákiai nyelvtörvénynek a vége?
Mindenki tudja mi lesz a vége! Gondolom Te is csak iróniából tetted fel ezt a kérdést! Sólyom Lászlót nem engedték ma át a hhatáron! Okos, értlemes, fejlett nemzet csinál ilyen húzásokat mint a szlovák?
A szlovákiai Magyarok szenvedik meg a végén úgyis!
Ha jelen esetben Magyarországon 1 diktatúra lenne, 1 jó diktátorral, akkor kussba lennének. De addig amíg 1 zsidó az elnök, meg az országot zsákmányolják ki, addig sztem nem sok mindenki fog felháborodni ezeken...
Amúgy is, az uniót mit érdekli hogy kis 10milliós magyarsággal mi van.Van nekik nagyobb gondjuk is annál...
Na jó, ha Magyarországon normális vezetés lenne, akkor már rég vissza lett volna csatolva szlovákia Erdély meg a többi terület, de erről most nem nyitok eszmecserét :)
A szlovákok csak félnek..... kis ocska ország még én is idösebb vagyuk nálluk xD
Alig vannak páran...
De a nagy europai unio ezt is csak tétlen figyeli
bár trianon után én selytettem hogy igy lessz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!