A szlovákiai nyelvtörvény problémáival foglalkozott egyáltalán valaki az Európai Parlamentben?
Ha jobbikost kérdezel akkor nem. Vagyis csak ők...
Ha nem csak őket kérdezed akkor igen, többen is kiálltak értünk csak ugye mi szabadságharcolunk és minden europai politikust elküldünk a jó édes.... majd puffogunk hogy ezután miért nem segítenek még többet!!!
A Jobbik meg aztán pláne elküld minden nyugat europait melegebb éghajlatra és utána puffog!
Szerintem egyébként direkt játsszák ezt a szemét játékot!
Mert ha jóban lennének a nyugattal és azok mellénk állnának akkor nem kaphatnák meg a forradalmista szavazatokat a jobboldalról! Akik a mai időkben amikor a szavazók fele kiábrándult, mit ezek a forradalmisták biztosan elmenő szavazók, nagyon felértékelődtek!!
Na ez az igazi hazaárulás!!!
"Ha nem csak őket kérdezed akkor igen, többen is kiálltak értünk csak ugye mi szabadságharcolunk és minden europai politikust elküldünk a jó édes"
Idézz zoli.
Lehet angol nyelvű videó, vagy cikk vagy bármi. Idézzd.
Annyi volt, hogy az Európa bizottság "aggódik" a nyelv törvény miatt.
Lett változtatás vagy bármi következmény? Esetleg felszólalás az Európa Parlamentben?
Lehet, hogy volt csak én nem hallottam/ olvastam róla. Ezért kérlek idézd fel őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!