Az RTL és a tv2 miért nem foglalkozott a napokban a frank erősödésével? Ma sem említették a hírekben.
Erről jutott eszembe.
A székely bácsi és felesége kinn ülnek a teraszon. Egyszer csak anyuka érdeklődik:
- Te szeretsz engem?
- Persze.
- Csak mert sosem mondod.
- Egyszer mondtam, majd ha változik szólok.
De köcsögök ezek a TV-sek!!!!
A kánikuláról bezzeg tudnak regélni, meg a melegrekordról. A svájci frankot meg jól elsunnyogják.
(el is qrták vele a hétvégémet rendesen.)
Szerintem pereld be őket.
Megérdemlik.
:-))
Az RTL-t, a TV2-t és sok egyebet a politika irányítja. Nincs benne szó a cigányhelyzetről, ami vidéken valós probléma, nincs benne szó a kínai hitelről(nemrég még Tibetet védte Viktor), és a tömeg igények kielégítése végett a pitbull gyilkos, a az egészségügy rendben van, a BKV jó, a 4es metró halad..
Ne a tv-ből tájékozódj, szelektálják a híreket, használd a netet, gondolkodj, nyisd fel a szemed!!!!
Kedves Zweistein !
Tudod sok embernek ez nagy probléma, de gondolom kb 12 éves lehetsz. Na menjél szépen homokozni.
Utolsó
Nem nagyon tévézek de háttérzajként azért hallom. És én is így gondolom ahogy te. Nem akarták felhívni az emberek figyelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!