Valóban ennyire buta lenne Ursula, vagy csak sunyi alattomos módon próbálja a tényeket elferdíteni?
Az Atlanti Tanács díjátadóján az Európai Biztosság vezetője Von der Leyen, anélkül, hogy megemlítette volna, hogy az Egyesült Államokat, arról beszélt, hogy az atombomba “a földdel tette egyenlővé Horosimát”. Aztán azt mondta: “Oroszország ismét atomfegyverek bevetésével fenyegetőzik”.
El akarják hitetni velünk, hogy nem is az USA dobta le az atombombát a japán városokra?
szerintem aki egy ilyen vezető szövegeit megírja az nem hülye ember, hanem direkt érzelemre meg pszichológiára hat. a nyugati liberalizmusban ez biztos hatott annál az embereknél akik abban hisznek hogy a háború csak úgy egyik napról a másikra kitört és figyelmen kívül hagyják hogy amúgy 2014 óta tart.
tavaly február óta oroszországot utálni és démonizálni kell, simán elfér a hátukon hogy ők már korábban atomot dobtak. ha meg olyan eset történik mint kanadában hogy náciknak tapsolnak, akkor meg rámondják hogy ez "orosz dezinformáció" ez a "mindent visz" lap
"Itt van egy kedves arcú néni, akit nem ismersz és nem látsz semmi problémát a fenti kijelentésével."
Olyan szinten lenéző és arrogáns a kommunikációd, hogy a bicska kinyílik az ember zsebében. Nem: tisztában vagyok vele, hogy ki Ursula von der Leyen, csak számomra nem negatív politikai szereplő. Mármint, ha a kormánysajtót olvasnám kizárólag, akkor bizonyosan az lenne, de az szódával is megfeküszi az ember gyomorát.
Hát nem tudom, hogy mi volt az arrogáns megnyilvánulás ebben.
De szerintem félreértettük egymást.
Valószínűleg nem igaz, hogy számodra semleges Ursula, főleg hogy azt írod hogy nem negatív szereplő. Ez elgondolkoztató.
Továbbra az is, hogy a kormánysajtót kötöd össze azzal, hogy hogyan is kellene megítélni Ursulát. Ez is elgondolkodtató.
Attól hogy valami át van politizálva, még illik mögé nézni.
Én utálom a Fideszt, de az ellenzéket is. Nem lehet egyiknek sem elhinni semmit, és vannak olyan dolgok amibe az egyiknek, másik kérdésben a másiknak adok igazat.
De az, hogy te Ursulát nem tartod negatív szereplőnek az azt jelenti, hogy te a másik propaganda oldal áldozata lettél. Annyira rossznak és negatívnak tartod a kormánysajtót, hogy átestél az ellenzéki propaganda sajtó markába. Ez sajnálatos.
Tudom, hogy első gondolatod a tagadás lesz, nem fogod most ezt felismerni, de azért elmondom, hogy gondolkozz el rajta.
"nem tudom, hogy mi volt az arrogáns megnyilvánulás ebben"
Pl ez: "van egy kedves arcú néni, akit nem ismersz" - mintha valami kisgyerek lennék. Vagy az a narratíva, hogy feltételezed, hogy aki nem a te véleményeddel ért egyet, az mindenképpen csakis tájékozatlan lehet.
De egyébként meg eltértünk a témától, mert a téma maga a nyilatkozat volt. Tegyük fel, hogy én az a bárgyú, naiv kisember vagyok, akinek beállítasz, és nulla előismerettel érkezem. Bennem ez az üzenet nem keltette azt az érzetet, hogy Putyinra akarnák kenni Hiroshima és Nagaszaki súlyát, és az USA-t sem érzem kevésbé felelősnek.
Ez alapján a tájékozatlan emberben az üzenet nem azt a hatást kelti, mint benned.
Én konkrétan megnézettem ezt a videót olyan emberrel, aki kicsit tájékozatlanabb a világ eseményeivel kapcsolatban.
A videó végén visszakérdezett, hogy Oroszország már korábban dobott le atombombát városra?
Mikor én megnéztem, még nekem is átfutott az agyamon hogy volt valami amiről nem tudtam?
Szerintem egy előre megírt felszólalásnál, szándékosan volt így megfogalmazva.
És annak tudatában, hogy nagyon sok információval rendelkezem Ursula tevékenységeit illetően, ezt 100%-os magabiztossággal ki tudom jelenteni.
Amúgy gondolom a korrupciós ügyeivel kapcsolatban még te is hallottál valamit, ezért lepett meg mikor azt írtad hogy neked egy semleges személyiség Ursula, utána meg inkább pozitívan értékelted, mint negatívan.
Azért ez még mindig elég durva kijelentés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!