Az ukránoknak vagy az oroszoknak drukkolsz? Miért?
Az ukrán rezsim jelenleg egy náci katonai diktatúra. Tényleg kell egy ilyen nekünk a szomszédunkba, felfegyverezve, megerősödve, óriás egóval, mint akik legyőzték Oroszországot? És akik egyébként gyűlölnek minket, és még most is, amikor háborús helyzetben vannak, vegzálják a kárpátaljai magyarokat?
Az USA-nak specialitása, hogy ilyenek szörnyeket teremt és fegyverez fel a céljai elérése érdekében. Ha nem radikális iszlamistákat, akkor ukrán nácikat. Én azt szeretném, hogy hagyják már abba az öldöklést, de azt is szeretném, ha ez a náci ukrán rezsim eltűnne innen a szomszédunkból.
Magyarország érdeke, hogy az oroszok nyerjenek. Függetlenül attól, hogy melyik félnek van igaza.
Tehát én is az oroszoknak drukkolok.
Jó lenne ha a háború végén valaki lefegyverezné őket. Az amcsiktól kapott rakétákat a másik irányba is ki tudják lőni és ez nem túl bíztató.
Ezért lenne jó ha az oroszok győznének és az ukránok komoly fegyverzet korlátozást kapnának.
'Magyarország érdeke, hogy az oroszok nyerjenek.'
Milyen érdekes....eddig azt hajtogattátok, a mi érdekünk a béke. Akkor most hogy vagyunk?
Mert nektek nem a béke áll érdeketekben? Mégis mi a frászt jelentene számotokra egy elméleti orosz győzelem, mi lenne abban a jó?
És neked mi jót jelentene egy ukrán győzelem ?
Az ukránok simán überelik a románokat, ha nacionalizmusról, önmagukat többre tartásról, arroganciáról, utálkozásról, és szélsőségességről van szó.
Kell ez neked ?
Én pl. azt sem értem, hogy mit keresnek a románok a NATO-ban, mégis bevették őket, és tápolják őket erős fegyverrendszerekkel.
Az ukránokkal akarták ugyanezt eljátszani, csak miért ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!