A kutyaemberek azért tüntettek Németo.-ban, hogy komolyan vegyék őket és vegyék fel az LMBTQ közé. Igazuk van?
Figyelt kérdés
Most független attól, hogy melyik cikk adta la Magyarországon. Miért ne lehetne a szabad szexuális orientáció közé felvenni a magukat kutyaként azonosítókat?
Kérik vegyék őket komolyan. Lehessen ugatniuk, csaholniuk, vonyítani a mindennapi teendőik során. Hordhassanak bátran, nyakörvet, kutyamaszkot, szájpecket, szájkosárt. Akár végezhessék így a dolguk is,hiszen kutyaként azonosítják maguk. Ha már mindenféle 72 szexuális nemet azonosítottunk miért ne ők ne legyenek boldogok?
Gondolom jönnek majd a cicalányok/macskaférfiak is
2023. szept. 21. 13:06
32/37 anonim válasza:
Na tessék, ezt kéne megmutatni az összes baromnak, aki azt hiszi hogy homoszexuálissá nem lehet nevelni valakit, vagy nem lehet divatból az. Ezek hülye "kutyák" sem ennek születtek, csak valamelyik barom kitalálta, és "poénból" vagy divatból követik. Egy bolond százat csinál. Igaz ez a homokosokra is, nem kétlen, tényleg van aki annak születik, de a fiatalok nagy részét, akik ennek vallják magukat a média tette azzál, hogy a lobbi divatot csinált belőle. Személyesen ismerek olyan 22 éves csajt aki leszbikusnak mondja magát aztán egy kisebb városnyi pasi dugta már meg. És nem ő az egyedüli.
33/37 A kérdező kommentje:
30 "kezdem egyedül érezni magam azzal hogy csak egy mezei férfi vagyok és nem hisztiszexuális."
Sosem késő átállni a jó oldalra 🥂👍🌈
2023. szept. 26. 10:24
35/37 anonim válasza:
A veszett kutyàkat össze kell gyűjteni, ès el kell altatni.
36/37 anonim válasza:
Engem meg mindenki fogadjon el 19 éves fiatalemberként. Mi joga van bárkinek megkérdőjelezni ezt?
37/37 anonim válasza:
én nyugdíjasként azonosítom magam hol az ingyen pénzem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!