A kutyaemberek azért tüntettek Németo.-ban, hogy komolyan vegyék őket és vegyék fel az LMBTQ közé. Igazuk van?
Most független attól, hogy melyik cikk adta la Magyarországon. Miért ne lehetne a szabad szexuális orientáció közé felvenni a magukat kutyaként azonosítókat?
Kérik vegyék őket komolyan. Lehessen ugatniuk, csaholniuk, vonyítani a mindennapi teendőik során. Hordhassanak bátran, nyakörvet, kutyamaszkot, szájpecket, szájkosárt. Akár végezhessék így a dolguk is,hiszen kutyaként azonosítják maguk. Ha már mindenféle 72 szexuális nemet azonosítottunk miért ne ők ne legyenek boldogok?
Gondolom jönnek majd a cicalányok/macskaférfiak is
"Nem az a lényeg, hogy te szerinted mi lesz. Az a lényeg, ha ő ettől annak érzi magát, akkor miért is ne lehessesen, ha ezzel nem bánt senkit?"
Ha valaki transzszexuális/ transznemű, akkor egy nagyon hosszú orvosi kivizsgáláson kell részt vennie, nem csak annyiból áll, hogy ő most kijelenti hogy ezt és ezt érzi
"Ezzel az erővel az összes transzra is rá lehet húzni ugyanaezt. (...)"
Nem, mivel attól, hogy valaki transz, attól még ugyanúgy ember marad. Tudod, létezik az emberi faj, ami emberekből áll és léteznek kutyák, ahol a kutya fajba tartozóak mind kutyák, mert annak születtek.
Teljesen más a nemed és a "faji származásod"
"Az pedig, hogy a figyatkozó lélekszámra még rátesznek ilyen női sterlizizációs reklámokkal. Legyetek másik neműek meg hozzunk be vadembereket teljes öngól. Ennyire még Zorbán se idióta csxólok"
Elnézést, most rosszul értem vagy te kajak ennyire idióta vagy?
Hol láttok ti amúgy ennyi női sterilációval kapcsolatos reklámot? Nem az első helyen olvasom ezt, én azért elég sokfelé mozgok, néha tévét is nézek, egyet sem láttam eddig.
De amúgy is, mi közöd van hozzá? Magyarországon ki sem pakolhatnak téged ~45-50 éves korodig, akkor már hova szüljek? Imádom a férfiakat akik csak egy két lábon járó inkubátorként látják a nőket...
Arról is tudnál mutatni ahol arra szólítanak fel téged, hogy legyél másmilyen nemű? Én elég liberális közegben mozgok, de még így sem találkoztam ilyennel
Egy fiatalember ül a pszhichiáternél, aki macskának képzeli magát...
- Mondja, mióta vannak ezek a kényszergondolatai, hogy ön egy macska?
- Nos, doktor úr, kiscica korom óta.
Egy fiatalember a pszichiáternél, aki kutyának képzeli magát.
- Kérem foglaljon helyet a kanapén.
- Hogyan kérem? A kanapén? Nekem az szigorúan megvan tiltva, mert szétrágom.
Mentális zavart kevered a szexuális zavarral.
#27-es: bizonyított, hogy ha valaki transznemű, akkor az kvázi egy "fejlődési rendellenesség", ami összefügg azzal, hogy az anyaméhben mekkora adag tesztoszteron (és nyilván egyéb más hormonok is, de az a legfontosabb) éri őt. Tehát ha te például férfiként születtél de a méhben nem kapott az agyad elég tesztoszteront, akkor nőnek fogod érezni magad, olyan lesz az agyad, mint egy nőjé. Nőknél születetteknél ez fordítva van, ott akkor történik ilyen ha a fejlődés során túl sok férfi hormont kap az agy.
Ezt bizonyították is, hogy azok a férfiak akik nőknek állítják magukat ugyanúgy gondolkodnak mint a nőknek született nők.
Erről én bővebben angolul olvastam csak, magyarul nem ismerek elég jó tanulmányt, de a lényeg, hogy ez egy "mérhető" dolog.
Míg ha más fajúnak képzeled magad az szimplán egy pszichiátriai rendellenesség, fizikailag nem bizonyítható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!