Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A kutyaemberek azért tüntettek...

A kutyaemberek azért tüntettek Németo.-ban, hogy komolyan vegyék őket és vegyék fel az LMBTQ közé. Igazuk van?

Figyelt kérdés

Most független attól, hogy melyik cikk adta la Magyarországon. Miért ne lehetne a szabad szexuális orientáció közé felvenni a magukat kutyaként azonosítókat?

Kérik vegyék őket komolyan. Lehessen ugatniuk, csaholniuk, vonyítani a mindennapi teendőik során. Hordhassanak bátran, nyakörvet, kutyamaszkot, szájpecket, szájkosárt. Akár végezhessék így a dolguk is,hiszen kutyaként azonosítják maguk. Ha már mindenféle 72 szexuális nemet azonosítottunk miért ne ők ne legyenek boldogok?

[link]

Gondolom jönnek majd a cicalányok/macskaférfiak is

[link]

2023. szept. 21. 13:06
A kérdező szavazást indított:
igazuk van gyakorlatilag
talán, csak mértékkel
nem, mert beírom....
22 szavazat
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:

Ez ugye picit olyan, hogy jön egy és kieszközli hogy neki lehessen. Majd utána sorban mindenki akarja. Ennyi erővel ugye?

Mert ez miért is nem normális, ha már ami van az sem az?

2023. szept. 21. 13:09
 2/37 anonim ***** válasza:
59%
A tébolynak is van határa. :)
2023. szept. 21. 13:15
 3/37 anonim ***** válasza:
72%

Valahogy mindig a jobberek találják meg az ilyen f_szságokat. Hogy lehet ez? 🤔

Figyi, szerintem próbáld ki, hogy egy kis időre lipsi leszel. Én lipsi vagyok, de mindig a jobberektől hallok az ilyen fontos eseményekről. Velem nem jönnek szembe, az én torkomon nem próbálják lenyomni. Furcsa. De komolyan mondom. Úgyis mindig azzal jöttök, hogy a lipsi média nem közöl le ilyeneket. Akkor miért nem azt olvasod, miért a vadpajtásokat, akik napi szinten foglalkoznak az lmbtq-val?

2023. szept. 21. 13:16
 4/37 anonim ***** válasza:
77%
Hát én szakadok a röhögéstől :DDD Ezeken a vadbarmokon is, meg a magadfajta idegroncsokon is akik ezen agyalnak, meg keresik ezeket a cikkeket :D
2023. szept. 21. 13:17
 5/37 anonim ***** válasza:
81%

Attól még, hogy a hülyére ráadunk egy kutyajelmezt, az hülye marad, és nem lesz kutya. És ha épp egy másik kutyajelmezes hülyével szexel, akkor is csak arról van szó, hogy két kutyajelmezes hülye közösül.

Tetszik érteni?

2023. szept. 21. 13:19
 6/37 A kérdező kommentje:

Nem az a lényeg, hogy te szerinted mi lesz. Az a lényeg, ha ő ettől annak érzi magát, akkor miért is ne lehessesen, ha ezzel nem bánt senkit?

Ezzel az erővel az összes transzra is rá lehet húzni ugyanaezt. A férfinak sosem lesznek olyan ringó csípői, bársonyos bőre, kecses nyaka, illata, feromonjai stb mint a nőnek, de elfogadtuk hogy örüljenek.

Namost a transzok még csak emberek. A kutyákat elnyomni pedig állatkínzés. Akkor Ők miért is ne érezzék jól magukat ?

2023. szept. 21. 13:23
 7/37 anonim ***** válasza:
80%
Hallod öregem te nem dolgozol, vagy nem akarsz inkább inni egy koktélt, hogy lenyugodj? :D
2023. szept. 21. 13:25
 8/37 anonim ***** válasza:
29%
Most miért? Miben különb, ha valaki más fajúként azonosítja magát, mint ha más neműként azonosítaná magát?
2023. szept. 21. 13:25
 9/37 anonim ***** válasza:
24%
Jó, hát szerintem kár magyarázkodnod, eléggé egyértelmű, hogy frusztráltak a libsi válaszolók. Még a sok ":D" ellenére is átjön, sőt.
2023. szept. 21. 13:26
 10/37 anonim ***** válasza:
74%
Sajnos ezeknek a nyominger megafonosoknak ez a munkája, hogy egész nap az internetet szemetelik tele a marhaságaikkal.
2023. szept. 21. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!