Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nyugaton a társadalmi degenerá...

Nyugaton a társadalmi degeneráció már visszafordíthatatlan?

Figyelt kérdés
A nyugatnak az évszázadok során többször került válságba, de mégis mindig volt egy önkorrekciós képessége. Ma úgy tűnik, hogy demográfiai és kulturális értelemben eléggé nagy bajban van és egyelőre nem látszik hogyan oldódhat ez meg. Azt elhiszem, hogy előbb-utóbb belátják, hogy az LMBTQ hülyeség és abbahagyják, de a beimportált migránsokkal és azok leszármazottaival nem tudom mihez tudnak kezdeni.

2023. szept. 18. 21:10
1 2 3 4
 21/38 Kroms ***** válasza:
13%

Persze, meg az utcára se menjek, hogy ne lássam a propagandájukat a reklámplakátokon, meg a Bp. (ja, már vidéken is van) Shame idején is kerüljem a belvárost, mert az akkor az övék? Meg persze fizessem is az adómon keresztül az esemény biztosítását, mert nyilván közérdek, hogy a néprombolók biztonságban legyenek a normális lakosságtól...

2023. szept. 20. 13:48
 22/38 anonim ***** válasza:
79%

#21 elgondolkodtál már azon, hogy mi van, ha a te viselkedésed, és hozzáállásod bizonyos dolgokhoz vezet az igazi népromboláshoz?

Gyűlöleted nagyon erős táptalajt ad a háborúknak, annál nagyobb néprombolás nincs, mint amikor emberek tíz/százezrei halnak meg feleslegesen..

2023. szept. 20. 14:32
 23/38 anonim ***** válasza:
75%
#21 hol látsz ilyen reklámokat? Mert a legutóbbi néhány éve történt eset után annyira kiborultak a homofóbok, hogy nem bírtak elviselni egy Cocacola reklámot, azóta én egyet sem látok. Népromboló szerintem az az agresszív, gyűlölködő csűrhe, akik bántalmazni akarják a felvonulókat, és valós veszélyt jelentenek. Miattuk kell a biztonság, nem a felvonulók ellen, te zseni
2023. szept. 20. 14:34
 24/38 anonim ***** válasza:
70%
#22 Igazad van. Meg kéne mondani a vallásosoknak is.
2023. szept. 20. 18:35
 25/38 anonim ***** válasza:
80%
#24 szerintem is
2023. szept. 20. 18:42
 26/38 anonim ***** válasza:
66%
Na, azok miatt a gyűlölködők miatt van elegem ebből a pöcegödőr országból, akik itt kommenteltek
2023. szept. 20. 19:45
 27/38 Kroms ***** válasza:
28%

"elgondolkodtál már azon, hogy mi van, ha a te viselkedésed, és hozzáállásod bizonyos dolgokhoz vezet az igazi népromboláshoz?" - Igen, és te?

"Gyűlöleted nagyon erős táptalajt ad a háborúknak" - Nem-nem, azt pont a ti fajtátok szokta csinálni. Eddig az összes komolyabb háborút ballibsik indították.

"hol látsz ilyen reklámokat?" - Az amcsi filmek egy nagy része tele van ratyiskodással, azokat meg ész nélkül reklámozzák mindenütt.

Erről nem is beszélve: [link]

"Népromboló szerintem az az agresszív, gyűlölködő csűrhe, akik bántalmazni akarják a felvonulókat, és valós veszélyt jelentenek." - Szerinted. A többség szerint meg nem, és mégis a többséggel fizettetik a ti védelmeteket. Ja, és ezek után még köpködtök is ránk, hogy milyen gonoszak vagyunk, mert csak néhány tízmilliót költünk a vonaglásotokra.

"Miattuk kell a biztonság, nem a felvonulók ellen, te zseni" - Egy szóval sem állítottam ilyet, te zseni

Ja, elég gáz, hogy a sok zavarodott itt nyomja a libsi propagandát...

2023. szept. 21. 04:07
 28/38 anonim ***** válasza:
75%

#27 “ Az amcsi filmek egy nagy része tele van ratyiskodással, azokat meg ész nélkül reklámozzák mindenütt.”

Ki kényszerít rá, hogy nézd őket? Ez nem olyan, mint egy óriásplakát, hogy munkába menet mindenképpen el kell mellette menj. Nem. Úgy döntesz, hogy rákattintasz, ez a te döntésed.

“ mert csak néhány tízmilliót költünk a vonaglásotokra”

Ha nem veszélyeztetnétek őket, akkor nem kellene védelem nekik, amit fizetni kellene. Ez nem atomfizika, hogy megértsd. És az megvan, hogy nem az állam finanszírozza, hanem alapítványok?

2023. szept. 21. 08:37
 29/38 anonim ***** válasza:
79%

"Nem-nem, azt pont a ti fajtátok szokta csinálni. Eddig az összes komolyabb háborút ballibsik indították."

Javaslom frissítsd fel a történelemtudásod, mert se az Osztrák-Magyar Monarchia, se Hitler nem volt balos.

2023. szept. 21. 12:33
 30/38 Kroms ***** válasza:
0%

"Ez nem olyan, mint egy óriásplakát, hogy munkába menet mindenképpen el kell mellette menj." Persze, mert a metró-aluljárók és a buszmegállók nem ezekkel vannak tele...

"Ha nem veszélyeztetnétek őket, akkor nem kellene védelem nekik, amit fizetni kellene. Ez nem atomfizika, hogy megértsd. És az megvan, hogy nem az állam finanszírozza, hanem alapítványok?" - Az megvan, hogy a világon mindenhol kapnak rendőri biztosítást, amit nem alapítványok pénzelnek, hanem az adófizetők?

Én meg javaslom, nézz utána, kik pénzelték és segítették őt hatalomra, mert azok meg nem kicsit voltak balosak.

2023. szept. 21. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!