Mi lesz az EU országok válasza Zelenszkij kérésére?
Nemrég felröppent a hír, hogy Zelenszkij nemzetközi körözést akar kiadni a külföldre menekült katonakorú ukrán férfiakra és arra kér mindenkit, hogy deportálják vissza őket. Idáig arról hallottam, hogy Lengyelország beleegyezett ebbe, Magyarország és Ausztria pedig megtagadta. Nem vagyok fideszes, de szerintem ez egy jó döntés volt Orbánék részéről.
A többi EU-s ország pl:a németek, csehek vagy franciák vajon hogyan fognak erre reagálni?
Egyébként nekem valahogy fizikailag lehetetlennek tűnik egyesével elfogni és visszatoloncolni mindenkit mivel egy milliós nagyságrendű rétegről van szó. Nem vagyok benne biztos, hogy a rendőrségeknek a szokásos feladatok mellett erre is van kapacitása.
"Egyébként nekem valahogy fizikailag lehetetlennek tűnik egyesével elfogni és visszatoloncolni mindenkit mivel egy milliós nagyságrendű rétegről van szó."
Sosem hallottál még Hitlerről vagy Sztálinról? Mikor okozott problémát az emberiségnek milliókat elfogni vagy épp kivégezni?
Vásárolj már egyszer egy történelem könyvet!
#3 Lássuk csak:
-egy csomó hamis hír miatt pert vesztett híroldal
-egy román híroldal
-egy noname híroldal
Valami hadrafogható valóban hiteles forrás nem volt?
pl a németek? tuti kiadják, önálló politikája nincs, usa nélkül nincs német politikai döntés. a csehek szerintem nem adják ki, a franciák majd puffognak egy sort hogy dehogy adják aztán az usa megint az orrukra koppint és kiadják :D
az atv-n egész nap orbánozás megy szerintem semmit nem ér a bőrük. át kéne nevezni a csatornát orbánozó tv-re.
a gyk-n a fel/le pontozás inkább jelenti azt hogy kinek tetszik/nem tetszik a kommented. leírhatod a világ legnyilvánvalóbb dolgát, ha valaki nem úgy gondolja leszavazza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!