Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok erről a férfiról...

Mit gondoltok erről a férfiról, aki kissé sajátosan alkotott véleményt a klímaaktivistákról?

Figyelt kérdés
[link]
2023. szept. 9. 10:30
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
49%
Határozottan elítélem a csávót, mert bár teljesen jogosan volt felháborodva, oldalba rúgni egy embert (ráadásul asszem pont nő volt az ott középen?) annyira primitív. Láttam már ilyen videókat, kiszállt a kamionsofőr és galléruknál fogva lehúzta őket az útról. Ennyi. Húzzák le őket az útról, tegyék be őket pár éjszakára a sittre, szabaduljanak egy vaskos bírsággal, de ne tegyünk úgy, hogy az erőszakos megbocsájtható lenne, ha egyébként kis tucat más módon is meg lehetett volna oldani.
2023. szept. 9. 14:07
 12/34 Kroms ***** válasza:
60%

Pont azért csinálta, mert a hatóságok Németisztánban semmit nem tesznek az ügyben. Az "aktivisták" meg órabérrel vannak ott, tehát amíg nem tapasztalnak erőszakot, vissza fognak ülni az út közepére.

2023. szept. 9. 14:54
 13/34 anonim ***** válasza:
73%
#10: itt inkább a klímaaktivistákról van szó és nem bayerről
2023. szept. 9. 16:04
 14/34 anonim ***** válasza:
25%

"Pont azért csinálta"

Én ezt értem, de indokold meg nekem, hogy miért nem volt elég lerángatni őket az útról ahelyett, hogy oldalba rúgsz egy nőt, aki nem is figyelt?

2023. szept. 9. 16:15
 15/34 anonim ***** válasza:
67%
#14 mert az, hogy lerángatod nem sokat ér, visszamásznak és kész. Ebből legalább talán tanulnak valamit.
2023. szept. 9. 16:41
 16/34 anonim ***** válasza:
13%

Akkor mondom másként.

Előre megfontolt szándékkal soha nem nyitom meg annak a mocskos szájú tahónak a blogját, mert vagy hazudik, vagy fröcsög, vagy kárörvend.

2023. szept. 9. 16:43
 17/34 anonim ***** válasza:
70%

14: azért mert visszamászik. lehet nem először találkozott már velük a rugdosó.

hypno: akkor minek írkálsz ide? a klímaaktivistákkal szembeni "intézkedésről" van szól a kérdés, te meg fennakadsz bayeren. a twitteres videót meg egy német személy osztotta meg.

2023. szept. 9. 17:01
 18/34 anonim ***** válasza:
0%

A kérdező a lézengő ritter blogját linkelte. Nyilván rajongóként. Miért vadásznék az eredetire?

2023. szept. 9. 17:23
 19/34 anonim ***** válasza:
73%
hihetetlen vagy. nem esik le hogy egyáltalán nem a kérdésre válaszolgatsz?
2023. szept. 9. 17:43
 20/34 anonim ***** válasza:
72%
Felesleges szidni, kifigurázni a klíma aktivistákat. Úgy értem, hogy ha komolyan azt hiszik, hogy bármit el érnek azzal, hogy megnehezítik, hogy az emberek beérjenek a kocsijukkal a munkahelyükre, vagy azzal, hogy festékkel öntenek le múzeumi festményeket, akkor önmaguk paródiái.
2023. szept. 10. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!